Rastline vs Zombies


Aaaah, zdaj pa je že nevarno! ga imajo za vas komičnih zombijev. V rastline vs. Zombies boste uporabili rastline, da branijo svoje ozemlje ...

Čudaška zgodba Mobile Game Rastline vs Zombies, ki je tudi pod imenom Rastline vs zombija je znan. Pravzaprav, si srečen homeowner. Pravzaprav. Ker je za kratek čas ste Undead narediti življenje težko. Vsak posamezni Zombie ima posebne sposobnosti, da so vaša obramba uničene. In vaša obramba ni visoke stene ali katapulti, ne ... v tej mobilni igri napad nazaj na rastline.

Dihalke zombijev v dvorišču ribnik

Ja, ste prebrali, rastline. Skoraj 50 različnih rastlin stojijo v igri na voljo. Z peashooters, stenskih oreški, češnje bomb in drugih zabavnih orožja vam je uspelo, da branijo svoje ozemlje. To je, če je okužena, prefinjeno strategijo za svoja dejanja. Rastline vs Zombies je v resnici stolp obramba igra, ki temelji na vrsti. Glede na številne grozljive pošasti, ki jih boj ne le podnevi, ampak tudi ponoči ali celo na strehi in v bazenu. tako, da bo že na voljo za goste. Enako velja za Undead: ali Stabhochspringer-, vedro ali dihalko zombi - vsak od njih je vse!

Rastline vs zombija na vseh napravah

V času vašega avanturo menite poleg kovanci ven, s katerim ste kupili črv Stinki ali power-ups. V načinu Adventure, vas čaka 50 zabavno ravni v temeljijo na provizijah igre Rastline v primerjavi z Zombies. poleg tega pa imate tudi možnost, da se dajo v areno, kjer svojo srečo na nekaterih ravneh še enkrat prosim, da test. v mobilna igra za iOS-, Android- in Windows-Naprava vas čaka smešno zombi zabavo. Branijo svoje ozemlje, in razpršijo izredne scruffy bitja!