bavarsko Kings


V igri strategije brskalnika prideš nazaj v srednji vek. Kaj ste majhno vasico in ga gradijo z spretnost k uvedbi cesarstva.

Sami se odločite, v Browser igre bavarsko Kings tudi če je vaš naselje. Na začetku online strateška igra, ki jo išče primerno mesto za vaše območje na Google Map. Torej zato ste pravi kraji, med katerimi lahko izbirate, vam lahko odločite sami, kot želite. Nato lahko že gre dobro, širitev svoje vasi je na začetku brskalnika iger strategije je vaša najpomembnejša naloga.

Najprej kurbelst gospodarstva v srednjeveškem mestu. Zgraditi številne stavbe in jih gradijo postopoma v daljšem časovnem obdobju od. Med drugim so kamnolom, preste pekarne, pivovarne, shrambo za sol in drvar na vašem graditi v čakalno vrsto. S temi stavbami si dal vsaj dovod sredstva varna.

Seveda moraš paziti na svojo vojaško moč v bavarskih kraljev. Zato si postavite barake na vašem območju in zaposlovanje vojakov, da zaščitijo svoje zemljišče z napadi sovražnika. Le na ta način lahko razširite in boj za slavo, prestiža in bogastva moči vaše območje. Šele ko si osvojiti tako nekaj mest in vasi v vaši okolici, se lahko povzpnemo na pravega bavarskega kralja. S prefinjeno strategijo in močno vojsko, ki je tudi odporen na najmočnejše nasprotnike za uspeh, ki jih je tako dober, kot nekateri.

Ampak do takrat je še dolga pot. Le s pravo strategijo lahko točke in vam boj za najmočnejšega vladarja celotne Bavarske v brskalnik igre bavarskih kraljev.