Pirate vojne


Boji, da pridejo gor kot pirat ali železa španski konkvistador, ki ga je pošasten svetu in poskusite bogastva. Zmage v velikih bitkah in osvojil številne otoke.

Ko ste v piratskih vojnah za skupine - pirat ali Špancev - so se odločili, da izberete svoj lik in vaša ocean sledi.Zdaj je čas, da razvijejo svoje lastne strategije in s tem razširiti svoj vpliv na druge kolonije.

V piratskih vojn, bo vsak igralec začne s kolonijo. Ti morajo za nadaljnjo širitev obstoječih virov. Ta vaša kolonija dobil vojaško in gospodarsko strukturo, ki je še močnejši. Raziskave tudi igra veliko vlogo pri piratskih vojnah. Moraš ji veliko pozornosti, tako da boste prišli do novih in boljših tehnologij in so izboljšali sisteme orožja.

Opazili boste, da vaša moč raste s časom raste in lahko zasede drugo sovražno otok. Ta svoj vpliv poveča, se bo obseg, ki je vendar pozneje znan.

Ker vas v Pirate vojne lahko seveda vodi razpuščeno življenje, bi morali vzpostaviti tudi zavezništev ali se pridružijo drugi, ker sam boš videti zelo slabo. Nevarnosti prežijo povsod. Torej, išče varstvo za skupino, dejanje, biti diplomatski in vodijo uspešne vojne.

Ali zavije pirata ali španski konkvistador, boste svojo pot v strateška igra Pirate vojne prepričani, da je zelo dobra in bo nekega dne postal eden izmed najbolj bali člani tega sveta. Bogastvo bo očitno, da vas in vaše vpliva veliko. Morate pa biti previdni, ker vaši nasprotniki ne spijo.