Spopad bojnih ladij


V brezplačno mobilno igre Clash of bojnih ladij si dal na svoj vozni park in so vam dali grozo bitke na morju.

Tirpitz, Bismarck je Yamato - če imate kakršne koli težave s tem imenom nekoč mogočnih bojnih ladij v mislih, spadaš verjetno, da se osredotočijo na brezplačno pametni telefon in tablični igre Spopad bojnih ladij. Proizvajalec Oasis igre tako zagotavlja strateško igro, ki vas znova imenuje na Admiral svojo pomorsko floto. Začnete z dokaj majhnimi ladjami in zbrati skozi igro bolj in bolj zmogljivo križarke, letalskih prevoznikov in drugih plovil. O 200 zgodovinski ocean liner Spopad bojnih ladij, ki jih ponuja. Dokler imate vsi v vaši zbirki, bo veliko ur mine.

In kaj počneš s svojimi oboroženimi silami? Seveda, da ne schipperst tako mirno preko Pacifika in ga pusti, da vas s koktajli v roki gredo dobro, medtem ko sončenje na palubi. V Clash of bojnih ladij vojne je beseda: Vi dokazati svoje taktične sposobnosti v razburljivih bojih in bombardirajo svojega nasprotnika, si vreden. Tu so mobilna igra znane bitke, kot je v bitki pri Jutland v 1916, je največji boj na morju v prvi svetovni vojni, kot predlogo.

Zgodovinske bitke v Clash of bojnih ladij

vendar to ne pomeni, da je spopad bojnih ladij je najbolj realistična igra. Seveda, tisti zainteresirani, da pride sem v preteklosti svoj denar, ki Harbour fascinacijo z vojnimi ladjami in spopadi, v katerih so zaposleni. Toda to ne izključuje, tako da ne more iti na lov za zakladom v brezplačno aplikacijo in jo bodo imeli duh ladij. Potrebno sorta mora biti poskrbljeno tako ali tako. Pomemben motivacijski dejavnik je seveda boj za najvišja mesta v razvrstitvi spletni Clash of bojnih ladij. Pokaži druge igralce, da ste najboljši Admiral vseh! In če so res močne ladje manjka, poskusite dobiti svojo srečo in obračanja kolesa. Morda vas pričakuje res koristno dobiček v obliki ladje!