Vikingi: War of Klani


Z Vikingi: War of Klani občutite grozo strategije bitke in postal vodja Viking plemena.

Če strategije igre, da srednjega veka, kot predmet, ki se nahajajo v večini primerov v Srednji Evropi: z gradovi, vitezi, katapulti - le vse stvari, ki smo se uporabljajo v naslovih, kot so The sevi ali Goodgame imperij. bolj verjetno, da se manj pozornosti, da Vikingi, ki so okužene hkrati morja na severu. Prost online igre in mobilna igra Vikingi: War of Klani posvečena prav, da ljudje iz Skandinavije - ime pravi, da je že.

Pojdi v Vikingi: vojna klanov moč in bogastvo!

V Vikingi: War of Klani ste vzeli o vlogi Jarl. To je glavni iz Viking plemena. Vaše glavne naloge so razvoj in širitev lastne poravnave, vključno z veliko palačo in osvajanju novih ozemelj. Ker vendar Vikingi niso bili zelo mirno živijo ljudje, plenili v vzhodni, osrednji in celo južni Evropi.

In morate biti Vikings: einzuheizen gladka War of Klani sosednjih plemen? Seveda, močna ekipa pogumnih bojevnikov. V Vikingi: War of Klani imate širok izbor iz različnih enot, kot so Gužva borci, tekmovalce in hitrih kolesarjev. Pošljete na zemljevidu v sovražnih območjih, fechtest zanimivih bitk od tam in če bo uspešna erbeutest kup surovin, ki jih obračajo vlagati v širitev svoje trdnjave.

Dodatne nagrade si ti mojster v Vikingi: War of Klani z izpolnitvijo nalog. Če še vedno želite raje mora biti miren način, imate tudi možnost, da trgujemo in zaveznik z drugimi igralci. Morda ste blizu klanu ali zeleni vsaj še eno s prijatelji. Vidiš: Vikings: War of Klani ima dovolj globine, da boste zabavali za dolgo časa.