Mobilni Strike


Z impregnirati bazo in močno vojsko, imate dobre možnosti za zmago bitke v igri free-to-play Mobilni stavke.

v tem mobilna igra Vaše življenje se določi glede vojaških mahinacij. Ampak ti je zelo dobrodošla, saj konec koncev to je vaša naloga, da zagotovi strašen vojsko na noge in za točke na bojišču. Iz vašega osnove od tüftelst vas o novih strategijah in načrt za nadaljnjo širitev svoje baze.

Podnožje kot močan branik

Mnogi drugi igralci sledijo v Mobilni Strike enake cilje kot ti. so torej usmerjena številne vladarje na svoje baze. Tako da ne trpijo poraz po vrsti od začetka, naredite sami razširiti svojo bazo korak za korakom. Kot vaša osnovna izgleda na koncu, je ena in pustili samo za vas. Glavna stvar je gotova. Zanemarljivo tako obramba ni, če želite, da rezultat v Mobile Strike.

Vojaške enote so se zavezale, da svoje cilje

Torej je vaš poveljnik dobro pripravljena na prihajajoče borbe, delate na svoje sposobnosti. Na ta način boste zagotovili sami eno ali drugo ugodnost, pri katerih si ne želite storiti, ne da bi v mobilni igri. Končno, vaš poveljnik poveljnik in vplivala na izid vsakega firefight. Da bi bili uspešni na dolgi rok, tako da ni ravno prava mešanica svojih enot, ampak tudi spretnosti svojih poveljnikov.

Na splošno, si oglejte Mobilni stavko proti 16 različnih tipov enot, ki ste jih uporabili za svoj projekt. Različne orožje sistemov in bojnih vozil, ki jih je na voljo tudi. Če niste vas herantraust samo za trdovratne nasprotnike, imate še vedno možnost, da se pridružijo skupaj z drugimi igralci v eni od zveze. Skupaj z zavezniki vaše možnosti za izboljšanje dramatično za zmago.

Za predvajanje Mobile Strike, vse, kar potrebujete, je pametni telefon ali tablični računalnik z iOS- oziroma Android-Operacijski sistem. Potem, ko ste prenesli aplikacijo za brezplačno iz trgovine Google Play ali iTunes App Store, lahko začnete takoj.