Goodgame imperij


Bo gospodar in oblika vojakov, ki vam bo pomagal ujeti v Goodgame Empire spletu nova mesta!

V prosti igri brskalnika Goodgame imperij si ti zdrsne v vlogi gospodarja gradu trdnjave obdržati. V tej mešanici strategije in gradbene igri, to ne velja samo za vzpostavitev delujočega ekonomskega sistema, ampak tudi za razvoj najboljše vojaške strategije za osvajanje novih dežel. Prvič, morate skrbeti dobavi surovega materiala v Goodgame imperij, tako da lahko gradijo nove stavbe. Pomembno je, da vedno za širitev kamnoloma in žago. Po končanem gostje si zaslužijo nagrade, ki vam pomagajo narediti svoje mesto za povečanje. Ti proizvajajo surovine, graditi od mestnega obzidja in zaposlovanje vojakov. Postopoma bo mesto bolj zanimiva za nove prebivalce z njihovo davka si vaš trdnjava dodatno nadgraditi in prodajo erweiterst.

V sklepu strategije Goodgame cesarstva

Sami se odločite, ali boste osredotočiti na rast gospodarstva in hitrega razvoja vojaških sil. Spet in spet na voljo za vas v Goodgame Empire gostje, nekaj dodatnih zlata teče skozi njihovo naselje v mestni zakladnice. Če Goodgame imperij igrati, morate razviti strategijo in izvajanje poslano: Če se boste odločili za gradnjo uspešnega posla, boste imeli koristi od velike državne blagajne. Ta sredstva se lahko uporablja za razširitev gradu in naselbine, ali pa povezave -. Na primer, z igralci, ki imajo večjo vojaško prisotnost, kot vas s svojimi finančnimi sredstvi boste postali dragocen zaveznik in uživa zaščito vašega partnerja, kot si še naprej razvijati svoje podjetje delati počasi in svoje dobro opremljena vojska aushebst v ozadju.

Če se boste odločili za prevladujoče varianto in vlagati predvsem v vojaškem mestu v gospodarstvu, je spretno strategijo napad je najbolj pomembno, za zmago odločilne bitke proti računalniško vodenih sovražnikov in sotekmovalce. Ne glede na to, katero pot boste izbrali, ste ga dobili v roke, da postane najmočnejši vladar v Goodgame imperij.

Goodgame imperij

Zadaj vaše stene, se prebivalci počutijo varne.

Postal pameten generali!

Poleg tega se uporablja v taktičnih online igre Goodgame imperij, ki tvorijo močne skupine, ki lahko pomagajo braniti svoj grad in napada druge gradove. Strategija igra razvijalec Hamburg in izdajatelj Goodgame Studios ponuja več različnih enot. Ti vključujejo:

  • Spearman
  • lokostrelci
  • mečevalec
  • milice
  • Mace prevoznik
  • samostrel

Teh enot, so države, ki imajo nekaj več variant, ki lahko trenirajo kasneje v igri, da se zagotovi močno vojsko na noge. 

Korak za korakom, iz lesa z majhno gradu vojakov trdnjave, katerega moč območje razširi na sosednje pokrajine. Tukaj lahko odloči, če želite oblikovati zavezništva z drugimi igralci in ali nameravate osvojitev drugih dežel sam in speljevanju. Le močne in dobro premišljena taktika vodi do uspeha. Zato Goodgame imperij deluje samo na spletu in za več naslovov. Spopadi in vojne, kot tudi povezave z drugimi akterji zagotoviti edinstveno dinamiko. Konec koncev, vsakdo želi biti najmočnejši vladar in prisiliti vse ostale na kolena - to je, da velja za vse, vendar je strategija, ki je obsojen na neuspeh. Na poti do največjih vladarjev se ne morete izogniti zavezništva. In ko je pravi čas, se bo poveljnik zagotovo udari na vas in da prave vojaške odločitve.

Goodgame imperij - Battle

Če želite biti uspešni v bojih, ki jih je treba močno vojsko.

S povezovanjem do slave

v Goodgame imperij igralcem ne le boj med seboj, ampak tudi pridružijo v taktičnih zavezništev za razvoj skupne stavbe strategije. V močnih zavezništev nove dežele osvojiti, ki so pomembni za pridobitev dodatnih sredstev in na trgu se lahko trguje z blagom, za okrepitev skupnega gospodarskega sistema. Poleg tega lahko povezave razvije v močnih vojaških zavezništvih, kjer tudi igralci, ki igrajo za nekaj časa Goodgame Empire spletu in prinašajo dovolj izkušenj, da mislim, ne dvakrat, če si upa napasti.

razširiti posodobitve Goodgame imperij brezplačno

Z rednimi posodobitvami operaterja Hamburg Goodgame Studios zagotavlja Goodgame Empire brezplačno vsebino za to vedno dam nove izzive in priložnosti. Ker posodobitev "Heroes Rising" lahko povzpnemo do junakov, ki so zamudili vaš junak značaj Oprema in ga dajejo v bitkah nove taktične možnosti in sil, npr. Obstaja več junaki, da izberejo, vsi prinašajo edinstvene sposobnosti. Kasneje posodobitev je omogočil, da igralci, ki igrajo kot zavezniki Goodgame Empire skupaj mesta Alliance lahko gradijo. Stavbe v mestu Allianz - zavezništvo lahko ustvarite največ enem mestu - dati vse vpletene različne bonuse. Zavezništvom, da bi bilo na vrhu razvrstitve svojih mestih to iz njihovih naselij celo stanovanjske mest v kraljestvu.

Goodgame imperij - Alliance mesta

Hvala za zvezo mest stopnjo interakcije med udeleženci v Goodgame Empire je še posebej visoka.

Smo zbudili vaše zanimanje in želite še sami preizkusite kot ravnilo in Goodgame Empire, da igrajo brezplačno? Kaj še čakaš - priti v igri in načrtovati svoj grad, sklepati zavezništva in predlagamo zanimive bitke!