Naseljencev na spletu


Z deloholik naseljencev zgraditi majhno vasico do uspešnega gospodarskega središča. Naseljencev na spletu, lahko igrate brezplačno neposredno v igri brskalnika!

V prostem stavbe igre Naseljencev na spletu začnete vas z majhno naselje na otočku, ki je sprva še vedno popolnoma nenaseljen. Z različnimi proizvodnih objektov pripelješ v gospodarstvu dogaja, medtem ko ste gradnjo hiš z nastanitvijo za pridne naseljence. 

S številnih zgradb in proizvodnih verig, ki so na voljo za vas, vam razvije v Naseljenci Online svojo majhno naselje v uspešno, živahno mesto. Globalna zalog in številne možnosti financiranja (navdušence) lahko hitro napreduje razvoj vašega poravnave, da bi dosegli nove ravni in s tem prodor na nove gradnje in igralne možnosti.

Zabave roparji svojega otoka in povečajo proizvodnjo surovin!

Na vašem domačem otoku grdo fantje nered na začetku svojih roparskih taborišča. Cilj je, da raze vse sovražne tabor na terenu je, da bi osvojil cel otok, tako da imate več prostora za poravnavo. Videli boste, da je uravnotežena gospodarstvo pomembna. Naslednje stvari, ki jih potrebujejo za proizvodnjo, med drugim:

 • Hrana (kot so ribe, slada pivo, kruh, klobase, voda)
 • Gradbeni materiali (kot so les, kamen, marmor in orodja)
 • Kovinski (kot so železo, bron, jekla in titana)
 • Orožje (kot meči, pištole, loki, konji)
 • Knjige za raziskave

Gospodarski pregled pokaže, v The Settlers Online je vedno, kako proizvodnja teče, tako na primer, če se proizvaja presežek ali določenega blaga izgube delaš. Vaši naseljenci še naprej delovala, tudi če sami niso spletu. Zato je pomembno, da se zagotovi, da je vaš proizvodni vir še vedno v zelenem območju, ker drugače, če je mogoče, vaš skladišče prazno v vaši odsotnosti. 

Naseljencev na spletu

V poslovnem povzetku vidite tekmovanje v teku proces.

Skupaj hitela s prijatelji in cehe

V cehovske boste vedno podprli in prejemanje koristnih nasvetov in trikov, ki jih lahko tudi darila za vas seboj virov. Ali vas spodbujanju proizvodnje drugih igralcev, ki so storili vam, nasprotno, uslugo. Tako so vsi napredujejo hitreje. Kot član ceha, lahko reši tudi vsak dan, za katerega je ceh kovanca, ceh iskanje. Ta valuta, ki jo trgovec v kategoriji ceh trga sprejeta. Izbor spreminja redno tam.

 

Naseljencev na spletu

Ravnajte z drugimi akterji na trgu ceh!

Bori z dogodivščin in osvojite velik plen!

Generali v The Settlers Online

Generali v The Settlers Online

Pomemben vidik The Settlers Online je tako imenovani pustolovščina. V povprečju so našli svoje odkritje za vas. Ko začnete eno, lahko greš, kjer gre ponavadi ravno opraviti ti ropar na drug otok. Je tudi zadnji kamp stran, avantura konča in boste nagrajeni z veliko plen (plen v obliki blaga, izkušnje točk in včasih stavb). Izkušnje točk, kar potrebujete, da bi dosegli naseljencev Online v ravni in prodor na nove stavbe ali enot. Nekateri avanture lahko ugovarja, skupaj s prijatelji, druge pa spopasti sama. Tu je pregled razpoložljivih enot:

normalne enoteElite enot
novincevmečevalec
lokostrelcimontirani mečevalec
ridervitez
miliceostrostrelec
vojakiArmored ostrostrelec
Longbowmenmontirani ostrostrelec
topničarjibesieger
samostrel 
Elite vojaki 

Enote dogovorite za generala, ki jih prevaža na otok avanturo. Bolj greš, več vrst enot so vam na voljo. V elitnih enot lahko samo napredni igralci nad ravnjo 50 dostop.

Naseljencev na spletu

Naseljencev na spletu

Igra brskalnik popularne PC igre serije

Online Settlers temelji na priljubljeni PC seriji igra naseljencev (naseljenci od 1 do 7) in nima nič opraviti z igro krovu "V Naseljenci otoka Catan" ustvariti. Igra brskalnik združuje znane elemente serije naseljencev s prednostmi in značilnosti spletne igre, kot so interaktivne funkcije, kot so cehi in redne posodobitve. Med glavnimi novostmi objavi otoku arhipelaga, podaljšek glavnega otoka, lahko osvojiti raven 50, da bi dobili več prostora za poravnavo dela npr.

Temeljni značilnosti The Settlers Online:

 • Gradnja otoškega mesta s priklenjen gospodarskih ciklov
 • Obsežne možnosti za interakcijo z drugimi
 • Raziskave sistem za nadaljnji razvoj strokovnjakov (raziskovalec, geologi, generali)
 • sam in skupaj Adventure 
 • PvP funkcija
 • Dogodki z velikimi nagradami, kot so božič, noč čarovnic in velika noč
Naseljencev na spletu

Ti si novih otokov.

Uspešna od začetka - in ni videti konca

Naseljenci Online je s Ubisoft hčerinsko Blue Byte iz Düsseldorfa in je prvi resnično uspešno spletno igro Ubisoft je po reakciji Might and Magic Heroes kraljestev brskalnik iger. Tudi hitenja za igro pove. V začetku so odprti beta strežniki sesul pod Juriš igralcev. Igra brskalnik Settlers Online ima še danes let po veliki priljubljenosti uradnik izpust in ima aktivno skupnost. da bi prijatelji v igri, torej ni problem.