Clash of Klani


Na bojišču v Clash of Klani si pustil ven svinjo, da branijo svoje vasi. Ne sovražnik enota lahko pridejo do vas!

Clash of Klani je strateška igra, v kateri ni le struktura svoje vasi v centru. Tu napredek tudi sistem za boj proti v ospredje. v brezplačno mobilna igra za vaš iPhone, iPad ali Android napravi začnete najprej majhna. Toda z vztrajnostjo in strateške spretnosti si preoblikovati svoje zemljišče v impresivno poravnave. Ampak bolje vašem poravnave je ljubosumen tudi nasprotnih igralcev. Hitro ste boj v svojih znamenitosti in bo postala priljubljena tarča. Potem je oči in pojdi! S svojim vplivnih ljudi udari nazaj, da branijo svoje vasi.

Barbari in zmaji v bitki

Prosti multiplayer igre prepriča z srčkan grafiko risanke. Torej od brutalnih bitk si ti ne pa strah, tukaj gre, čeprav grafično nekaj neškodljiva, vendar delovanja ni kratka še. Vojnih čarovnika, barbari in celo zmaji si potegnite v boj in poskusite prevlado nad svetom Clash of Klani pridobiti. Vendar to ne bo lahko, saj je vsak drugi igralec tudi opravljanje točno tega cilja. Lone so ga še posebej težko, zato se splača ustvariti klan ali se pridružite že prej. Sprva, škratje svoje največje sovražnike, kmalu pa je tudi Goblin kralj sam se izvajajo na vas in vaše vasi dobili. Vsaj potem boste Vam močan klan, s katerimi ste zbije še tako močan nasprotnik.

Obramba je tako pomembna

Svoj kos ozemlja, ki ga branijo s pomočjo bombe, stene, pasti in stolpov ali topovi poleg vas deset različnih vrst enot, ki so na voljo, ki jo je vsekakor treba navaditi. Snemanje in predvajanje Clash of Klani je brezplačna. Vendar pa je potrebna internetna povezava do iger na srečo.