Star Stabilno


Na hrbtni strani konja naletite na številne dogodivščine v Star stabilna. Vi negovati svojega konja in sodelujejo na tekmovanjih.

Kot ljubitelj Kosmat Četveronožac prideš v Star Stabilno v celoti na lastne stroške. V tej spletni igri vas čaka nešteto konje in eden od njih slišal na začetku vas. Skupaj s svojim štirinožni prijatelj ti stopijo na velike pustolovščine in preverjanje vseh kotičke veliko 3D svetu. Dokler ne pridete do stopnje 5, lahko uporabljate popolnoma brezplačno in že priti v stik z drugimi konji, navdušenih igralcev veliko funkcij v igri konj. Kaj še lahko pričakujete v Star Stabilen, boste izvedeli v tej prikolici:

Čudovit svet s številnimi izzivi

V konj Igraj Star stabilna se znajdete na otoku spet imenovano Jorvik. Zasneženih gora, skrivnostne jame, idilične vasice in gostim gozdom obstajajo na otoku odkriti - seveda vedno na zadnji strani vašega konja. Dobro počutje vaše varovanec je v Star stabilen center fazi. Dan za dnem si medicinska sestra vaš štirinožni prijatelji, ustvarjate začetek igre vlog samo nadaljuje svojo pot. S svojim konjem ste sodelovali v različnih ras in poskušali najprej doseči ciljno črto. Številne tekmovanja čakajo na vas v Star stabilno, z nekaj vaje in spretnosti, ki jih pripravi zmagovalca tega.

Star Stabilno

Na hrbtni strani svojega konja se dogaja razburljivih dogodivščin.

V času vašega otoku povratni let ste vzeli na različnih delovnih mestih, ki jih počnete vestno. Meisterst vam različne izzive, ki jih bo kmalu dober ugled varen. Postopoma si boste zagotovili bolj elegantna oblačila in plemenitejše opremo za svojega konja. Z redno vadbo ste optimizacijo sposobnosti in sposobnosti svojega živalskega prijatelja in še vedno obvlada večje izzive, ki vas čakajo v Star stabilna. V jahalnega kluba se pridružite skupaj z drugimi akterji.

Star Stabilno

V vsakem vremenu lahko računate na svojega konja.

StarRider Članstvo

Če želite dostopati do vseh funkcij in vidike igre, boste potrebovali plačan Članstvo. Kot ti StarRider sprejmete izzive skupine v delu, erledigst dnevne naloge in imajo dostop do areni. V brezplačni različici so vam osnovne funkcije le nekaj na voljo.