Gasilci direktor


Upravljanje oddelek ogenj in si napolnite tako lepe sanje iz otroštva. Ta igra simulira privlačen načina delovanja življenja moških v rdeči barvi ...

Od začetka vodja požarne vaši cilji reševanje in zaščito ljudi, bodo gore posameznikov in seveda za gašenje požarov biti. Sami se boste, a najprej je treba zgraditi svoje gasilce.

Kaj dobrega je veliko ambicije za izbris brez kakršne koli opreme? Nič - samo! Tako da boste morali, da vas takoj po začetku vodja požarne vsaj dva gasilska vozila in dva spremljajoča vozila, ki so naprodaj. Da bi za majhno temelj je bila določena in bi lahko teoretično pogasil ogenj.

Zdaj je na posel. Prva uporaba upravitelj gasilski dom bo zagotovo ne bo dolgo v prihajajo. To je najbolje, da prosite enega od svojih gasilskih vozil do samodejnih nalog in drugi na brez samodejne operacije.

To vam omogoča, da nadzor nad ročno, ampak tudi samodejne operacije. Verjetno zato, ker so ponudbe neposredno ne pluje gasilce Manager, greš najbolje z ročnimi vložki vidim, če je treba dol in da se na poti le ena prijava.

Sčasoma se gasilci direktor, boste opazili, da zaslužiti denar in lahko gradijo svojo boljšo opremo. Morda ne boste mogli voziti več stav in bo strokovno. Nastavite lahko tudi sistem varovanja in omogočajo, da spremlja svoje gasilska vozila. Prav tako lahko vaše finance treba stalno spremljati.

Sčasoma boste bolj uspešni in se spomnite, kako zabavno je lahko življenje vodja požar. Trdo delati, vendar, ker je življenje kot vodja nikakor ni lahka.