Rappelz


Kjempe deg gjennom en mytisk verden av mytiske skapninger, avatarer, monstre og mennesker. Ved dyktig angreps og forsvare deg stå på løp på ...

i Rappelz bekjempe de hellige kraft mer magiske raser mot mørkets krefter til Asura. I seg selv er dette ikke en spesiell situasjon, men har én av tre online spill kampen mellom det gode og det onde om emnet. Men Rappelz kan overbevise av en grafisk veldig moden gjennomføring av hver detalj gjennomtenkt konsept.

Som en spiller, bli med deg i MMORPG klient en av løpene og durchstreifst verden av Rappelz. Det er det første Deva, barn gudene av lys som har helbredende krefter. Det er også Asura, arvinger av guder ødeleggelse. De er ekstremt smidig melee. Den tredje rase er Gaia, etterkommere av de gamle folk som forstår det perfekt å bruke naturkreftene. ønsker å tilhøre bestemme hvem!

Gjennom kontinuerlig utvidelse av spillet nye steder i Rappelz universet er lagt til med jevne mellomrom. Så langt, kjemper du med din avatar som allerede er i alle tenkelige landskap av fangehull til frie felt. Deg gjennom Rappelz følge deg alle slags vesener som er i stand til å hjelpe deg også nyttig i kampen. Men sine krefter varierer fra situasjon til situasjon.

Ved vunnet kamper og løst oppgaver du samler erfaringspoeng og klatre med opp til 180 nivået på. Tegnene du møter på din vei, tilhører en av 27 forskjellige klasser. For variasjon i kampene og i samspill med andre er så bekymret.

Nedlastingen av spillet klienten er gratis, men viktig. Bare klient avansert grafikk kan implementeres på PC. Den kobles til serverne til Rappelz, og dermed gi en forbindelse til de tusenvis av andre spillere her.