Moja Prosti Zoo


V svojem prostem živalskem vrtu je močno nekaj dogaja: Živali bogat potreba hrane in ohišja imajo krat dober piling.

Gorile, levi, puhasto koale, pingvinov in stoji na plamencev eni nogi - srčkan živali, kolikor seže oko! V Zoo igre Moj prosti Zoo ste direktor živalski vrt in izpolnjujejo vse pomembne odločitve o svojem živalskem vrtu. Torej ste različne sklope voljo, ki jo lahko postavite kot si želite v živalskem vrtu. Tudi vi mislite o ljubki bitja, ki jih verpflegst na svoji spletni strani in razvajanja.

Lepe živali bodo skrbeli s tabo!

Več quadrupeds, ptice, grozljivo-crawlies in orebrenimi živi v vašem velikem živalskem vrtu, več dela, ki ga imajo. V pisana igri brskalnika Moj Brezplačne Zoo Upjers vam zagotovo ne gredo prehitro kot vodja živalski park za počitek. To je le nekaj živalskih primerov, ki sladkanje vaše vsakdanje življenje:

  • Zajci, ovce, prašiči in koze
  • Zebre, ježevci in podgane
  • Kamele, krokodili, nosorogi in sloni
  • Žirafe, alpake, aardvarks in vrečarji
Moja Prosti Zoo

Kos za kosom, je ogromen živalski vrt.

je potrebno več denarja!

Seveda, moraš zaslužiti denar z vašega vrta. Zato morate zbrati na vhodu sprejema in razrešuje obiskovalce skozi živalski vrt. veliko različnih vrst pa so v živalskem vrtu tako srečni gostje ste varni! Poleg tega, da je zabavno, da občudovali veliko različnih modnih projektiranje, ohišje skupaj z zdravimi prebivalci. Poleg tega lahko opazujemo vedno čist. V svojem prostem živalskem vrtu ne le ohraniti, temveč tudi poti morajo biti obiskovalci čisti. Tukaj tudi skrbi a operaterjev živalskih reda in mistest najbolj umazanih ohišje, če je to potrebno.

Moja Prosti Zoo

Z Dekoartionen si polepšajte svoj živalski vrt.

Na srečo, bo vaše delo nagrajeni v Moj prosti Zoo: Cute Živali želijo biti cuddled s tabo! Tudi vaše naročilo počasi polni, tako da lahko prihranite veliko bogastvo, ponovno vlagajo v edinstveno in lepo živalskem vrtu.