železniška postaja


Uživajte v razkošno življenje bogatega železniškega magnata. Na železniško postajo se povzpnete velik, da poslujejo na stezi.

Od prvih parnih lokomotiv na dizel in električne lokomotive do sodobnih vlakih sodobnega časa - na mobilne in spletne igre železniška postaja železniških navijači bodo dobili svoje stroške.

Zabava za mlade in stare

Privlačnost vdihavanje železa konji lahko najdemo prav med staro in mlado. V železnice železniška postaja igre si lahko privoščite to strast do svoje srce vsebino. Ali kot igra tihi občudovalec ali namenske zbiralci modelov vlakov ni pomembno vlogo. Toda gradnja strategov brez nagnjenj za železniški bistvu ekonomske in prometne simulacije so Razočaran nekaj.

Po vsem svetu

Na železniško postajo zgraditi svojo železniško postajo, na weiterentwickelst ste kos za kosom in ausbaust. Prek pogodb z drugimi lastniki podjetij in trgovine si ti erwirtschaftest potrebna sredstva za začetek kot lastnik železnice. Vaši funkcije se mu pošlje po vsem svetu, mimo mlinov na veter, gore z zasneženih vrhov ali urbanih kanjoni nebotičnikov. Steel v San Franciscu, bencin v Riu de Janeiru in Londonu, se boste odločili sami, kje in kako si narediti dobiček.

Diesel ali maglev?

V Železniška postaja obstajajo štiri vrste vlakov: parni motorji, dizelski pogon lokomotive, električnih vozil in magnetno lebdenje. Odvisno od tipa jih zaposlujejo, vam različne bonuse, kot so dodatno izkušenj ali profitnih marž, uporaba. Zlato si zasluži predvsem prevoz potnikov in pošte. Z pošiljke blaga in izdelkov, ki jih izpolnjujejo pogodbe in lahko vnaprej vaše postajo. Ste tudi posebni vagoni so na voljo, s katerimi lahko rake v veliko izkušenj točk.

Kaj je ta Zugspiel je različnih avtentičnih vlakov. Lokalne in mednarodne modeli iz vseh obdobij železniške zgodovine je mogoče najti na vaši poti do vrha lestvice. Funkcije, kot so:

  • VR razreda L Triple
  • Acela CP
  • Razred BR 50
  • SNCB Class 77

V Trainstaition primeren lokomotiva za vsakogar. Igra začnete vi neposredno v brskalniku v računalniku ali pa si sami tablični aplikacijo za iPad in Android naprav v vsaki trgovini.