Lula spletu


Zgradite velik poslovni imperij in Naleteli vaše konkurence s trga, ki ga je videti befriedigst željam svojih strank v Lula spletu.

Ustvari zabavni imperij odrasle

Lula, virtualni nemška erotična zvezda 90-ih se je vrnil, zdaj kot zvezda svojega brskalnika igri isto.

Moraš ji pomagati tokrat za izgradnjo celo erotično imperij. Tukaj boste začeli zelo majhna in delo, svojo pot navzgor po karierni lestvici, kos za kosom navzgor, dokler ste storili milijonov dolarjev proizvodno podjetje je na čelu svetovnega trga erotike.

da kratke filme denar

Na začetku jih pečemo v Gospodarska simulacija Lula Online zelo majhne zvitki, za vaš zagonski kapital ni zelo visoka. Torej vklopu kratkih filmov ali so proizvodnjo hitre foto namazi. Za to ukvarjati sprva stroškov igralke, ki bi nekaj trditev, da se jim malo igračo v roki in skrbi za romantično vzdušje, da se dobro počutijo hitro. V prvi denar, ki ga na koncu graditi na profesionalni fotografski in filmski studio za začetek visoko kakovostne produkcije. Pripadajoča spletna stran morda ne manjka. Lokacija omogočen tehnik, tako da hitenje ne povzroča strežnik sesuje.

zadovoljstvo plača

Postopoma si razširite svoje pisarne in delovne površine, nato opremiti svoje zaposlene z uporabo izključno opremo, vprašajte včasih moške akterje in jih plačati po njihovem delu. Poleg tega poskrbimo tudi za fizično dobro počutje žensk v Lula spletu. Odvisno zapletene filmske produkcije in bolj zadovoljni zaposleni so, več denarja sperite filmov in fotografij v svoje blagajne. Za posebej uspešnih filmov, seveda, boste dobili različne dosežke in pokazati svojo konkurenco, kjer se guma izpolnjuje cesti in ki dejansko je odgovoren.