železniški narod


Kot železniški fan ste posvetili sami v tej igri lepih lastnosti in nadzor nad železniško omrežje, ki je ni para.

Od industrijske revolucije skozi napredne, sodobnem svetu: V prostem gospodarsko simulacijo železniški narod so ti vlaki iz šestih različnih obdobij na voljo. To je lahko, na primer dizelski, električni ali parne stroje, da ste nenehno nadgradnjo. Vi erbaust poti in načrtovati lokalne in dolge razdalje, da bi zadostili poslovne stranke in potnike enako. Kaj še čakate? Priklopnik morda? Tukaj imaš!

Igranje Rail Nation na spletu in potujejo skozi zgodovino železniške

Vaše poteze si prizadeva povečati dobičkonosnost uporabiti za prevozna podjetja, graditi na železniškem omrežju in bo raziskovanje novih tehnologij. Dobiček, ki ga einfährst, bo odvisno od blaga, ki se prevaža. Ker je železniški Nation spletu igral MMO, boste dokaj hitro prišel na svoje soigralce, ki so v svojih podjetjih bodisi konkurenti ali prihajajo skupaj z vami v železniškem podjetju. Tako lahko skupaj delamo za uspeh in tekmujejo z drugimi podjetji.

železniški narod

Tudi, parne motorje, ki kroži v železniški Nation.

Boste vlagali svoje raziskovalne točke pameten, boste izboljšali v času svoje kariere poteze - tako da so hitrejši in lahko nosijo bistveno več tovora zunaj. Tu so ponazorjene nekaj lokomotiv, ki jih lahko uporabite v šestih različnih obdobjih brskalnikov in mobilnih iger železniški Nation:

  • 1. Era: Schwalbe, osli, Falcon
  • 2. Era: panther, ris, sloni
  • 3. Era: Hercules, Morpheus, Oziris
  • 4. Era: Apollo, Ares, Poseidon
  • 5. Era: Unicorn, Medusa, Satir
  • 6. Era: Oger, Olympus, Hydra
železniški narod

Ti si nova področja in so gradnjo postaj.

Poleg tega se pojavljajo posebne Bonusloks kot Red Kite, Isis, Valkyre ali titana. Kaj blago naročanju transportierst od točke A do točke B, ste se odločili, čisto sam. Med drugim so premog, les, strojne opreme, strojev in elektronskih izdelkov, med katerimi lahko izbirate. Ali je to, da je treba še posebej iskano blago, boste nagrajeni z veliko denarja.

železniški narod

Nadaljnji razvoj vodijo vedno v pogledu!

Polno paro naprej!

Brskalnik in mobilna igra ima dinamično krajine zemljevid. Začnete jo v mestu po vaši izbiri in skrbi, da je vaša železniško omrežje postopoma priključena na drugih območjih z veliko predelovalnih obratov. Če vam je edina uspešna, je prevoz blaga cranked tako prav.

eden od vaših nalog, sestaviti praktične vozne rede in načrt poti pameten - po vsem hitrosti in varnosti v trgovini z blagom se kapitalizira. Tekmujejo z drugimi igralci redne izzivi stojijo v simulaciji na programu. Vaš postaja področje, tudi sama se vam razvije postopoma, in si zurückgreifst na skupno enajstih stavb.

železniški narod

Z vlakom se dogaja od kraja do kraja.

Poleg fiktivne igrišču, tam je tudi scenarij ZDA in posodobitev "Parna po vsej Evropi" Evropa scenarij - tako igral na realnih zemljevidih. Dva posodobitve vsebine so polnijo brezplačno na železniški naroda: Na evropskem scenariju deset regij, ki se borijo za prevlado v obratovanje železnic - lahko obiskali 50 pristne mest s svojimi znamenitostmi. Urban rast stoji v neposredni korelaciji z uspehom igralcev -, ki so izvoljeni tudi župani in predsedniki in usklajevanje kot politik skupnih projektov.

železniški narod

V Ameriki, si dal svoje kontinentalne poti za tovorne vlake.

Scenarij v ZDA je na zemljevidu ZDA namesto, ponuja tipične ameriške lokomotive in se osredotoča na konkurenco med podjetji na vzhodu in zahodni obali. Oba scenarija razširitev železniškega narod igre tako za začetnike in veterani do povsem novih izzivov.

Železniški Nation online igra skupaj s prijatelji

Da ne bi bili sami v železniškem prometu, lahko začnete s prijatelji družbo. Aktivna pomoč pri izgradnji svojega imperija je, da boste skoraj zagotovo že. Praska svojo posteljo, na primer, skoraj pred premoga, lahko delite s kolegi blagovnih preprosta. Poleg tega je s svojimi zavezniki vam je uspelo, da imajo močno konkurenco za seboj.

železniški narod

Kaj je blago, da kupci zahtevajo?

Svoje spretnosti boste na številnih tekmovanjih test. Tukaj tekmujejo z drugimi podjetniki v vašem mestu, in poskusite ne le denar, ampak tudi prestiž žel. V razburljivem finalu, končno imeli priložnost za zmago celotnega Zugspiel Rail Nation.