Vaščani in Heroes


Going ribolov, kovača ali glavni kuhar z lastno hišo in vrt. Boj v Vaščani & Heroes pošasti in je vsestranski pustolovščina.

z vaščani & Heroes začetek si off 3D fantazijsko pustolovščino v brskalniku. Ali tekmovalca, čarovnik, bojevnik ali zdravilca - kot enega od štirih razredov značaja ste ob tako na številne pošasti. Vaš cilj je, da se vam razvije v vedno močnejši borec. To vam ponuja dragocene nagrade in razburljivo quests.

Veliko nalog je, da preživi v tej igri: Na primer, lahko enostavno izvaja v obrtnih dejavnosti, kot so ribolov in rudarstvu, pa tudi gredo na izlete v pisani svet domišljije. 3D animirani spletni svet čaka, da je treba raziskati sami. Magic dvoboji, bitke s minotavri ali mestne sprehode so le nekateri, ki ste načinov vaše življenje vaščanov & prilagodite Heroes.

svoj dom, ki ga lahko kupite v tej igri in nastaviti po želji se uporablja za rekreacijo. seveda, spada v hišo in vrt, ki ga je treba negovati. Če želite, lahko pričakovali celo življenje kot rejca živali. Na vaši nepremičnin ovce in druge živali, ki se lahko hranijo odlično.

Mistično Land ponuja elementi MMORPG izkoriščajo Facebook: lahko našli prijatelje v igri, vabimo nove sodelavce in svoje dosežke v igri na socialni platformi deliti z drugimi. vaščani & Heroes je neposredno v brskalniku, igral brez prenosa stranko.