Spletka na spletu


Greš v Cabal Online na pustolovsko potovanje skozi sfero Nevareth kjer živi veliko čudovita in grozno bitja.

Spletka na spletu je stranka, ki temelji na Online RPG. To vas popelje na enako pisane kot temačni svet, ki čaka v vse vrste misij in dogodivščin za vas.

Za vsako vlogo ustrezen razred

Nevareth je virtualni svet, kjer ste einsteigst z individualno ustvaril značaja. Obstaja v Cabal Online šest različnih razredov značaja, od katerih jih boste izbrali enega. Kot bojevnik se vpišete svoje ime, na primer z odličnimi borilnih veščin in fizično moč. V primeru soočenja z nasprotnikom ste Iskaliti sposoben precejšnjo škodo. Res nevarno za svoje nasprotnike ste v vlogi čarovnika. S svojim prefinjenim magijo, je mogoče za vas, isti napad več nasprotniki. Vsak znak prinaša svoje možnosti in priložnosti. Za katere razvojna pot boste izbrali, je odvisno od vas.

Strašne skrivnosti iz preteklosti

Cabal Online poteka v daljni prihodnosti. Pred približno 1000 leti tajno združenje ima (Cabal) iz obupa in sovraštva uničil svojo državo. Hvala za sedem grand mojstra magije zdaj mir zopet, ki je pred kratkim pa se moti, ki ga je skoraj pozabljenega zlu. Kdo je za njim? Bo ponovila strašno zgodbo?

Ta vprašanja so obravnavana v MMORPG Cabal Online. To je vaša naloga, da se ustavi temne sile in odkrivanje temne skrivnosti. Tukaj si ga dobil v času, da se ukvarjajo z horde grozne pošasti. Poleg tega, imate vedno možnost, da izpodbijajo druge igralce na dvobojih, pridružijo cehov in mitzumischen v velikih vojn. Samo poskrbite, da z zakonom, ker sicer lahko pričakovali huda kazen! Poraz vse svoje nasprotnike, reševanje quests in priti v svet Cabal Online vem iz prve roke.