Zveza Angels 2


Privlačne angeli so nazaj. Vendar, tokrat v še bolj nevarno misijo. Potrebujejo vašo pomoč. Ste pripravljeni?

Doživite drugi del Lige Angels seriji! Nadaljevanje hit anime brskalnik iger vezi so s prvo vejo znamko RPG in pripoveduje zgodbo o seksi angel naprej. Potopite se v Zveza Angels 2 v velik svet domišljije in izkušnje na strani nadnaravnih bitij številne razburljivo in zahtevna avanturo! Preži na vsakem vogalu novi gostje, ki imajo za vas spoznal, če želite, da rešiti svet pred uničenjem.

Uporabite moč angelov!

Toda preden se popolnoma einsteigst v avanturo z igro vlog, je izbira ustreznega značaja, da junaka na dnevnem redu. Število angelov, ki jih lahko izkoriščajo za svoje namene, je redno dodajanje razvijalci Youzu Interactive. lahko tako vaš junak in zbrane enote 2 za stalno izboljševanje preko League of Angels, za katero so z uporabo sredstev, ki jih dobite kot nagrado za zmago tekme.

Lahko okrepi različne lastnosti domišljija borcev in poudariti svoj stil igre. nove angeli dodati ti svojo vojsko, ki je dodana vas njen poraz v bitki. Druge uporabne enote, kot so mogočni bitki hišne ljubljenčke, lahko dobiš in ga dodate na svoj delovne sile v igri dogodkov.

Zveza Angels 2

Bodite na demoni!

Tekmujejo igralci in računalniških nasprotnikov!

Poleg zgodbe, ste seveda v League of Angels na voljo 2 tudi več drugih načinov igre. Ti je všeč, da igrajo proti drugim? Preizkusite svoje sposobnosti v načinih PvP igre! Je želeni slog igre bolj na območju PVE, ki je tudi ni problem. V tem primeru si jo vzamete s pošastmi in temnimi angelskimi bitji, ki so pod nadzorom AI naprej. To je povsem odvisno od vas, kako želite, da uživajo v igri. Pomembno je, da v vsakem primeru, spretno ekipe sestave. Samo, če ti uspe, Lokalni in medkrajevni borec, škoda trgovec in zdravilec pameten združiti, imate priložnost, da se zmagovalci iz srečanja z bolj zmogljivimi sovražniki. 

Zveza Angels 2

Pripravite se močna šefi.

predvajati brez prenesete neposredno iz brskalnika

Za razliko od prvega dela Lige angelov ima 2 a Chic 3D grafiko in veliko vizualnih učinkov, biti ponosen in naj igra svetu zelo živ. Lahko Loa 2 igrate neposredno v brskalniku, prejšnji prenos ni potrebno. Seveda, to je kot prejšnji naslov na F2p spletno igro, ki vam ustreza brezplačno.