Zveza Angels: Fire Raiders


Face temne sile in pokazati v Ligi Angels: Fire Raiders, kaj je v svojem junaku.

V Mobile Game Zveza Angels: Fire Raiders ste potujejo sami, ne, ne! V tem free-to-play RPG za pametne telefone in tablične računalnike vam pridružijo skupaj z drugimi junaki in poskušajo rešiti svet od zla.

Zveza Angels: Fire Raiders je zasnovana kot samostojni igri in ima spletni igri League of Angels nič. Z drugimi besedami: Igrate tukaj v vlogi izbrano za vas junakov in začeli organizirati v svetu, polnem nevarnosti in pošasti, ki niso z vami mirno Kaffeeklatsch povsem novo avanturo. v tem RPG za mobilne naprave igrajo ogenj in fantastično čarobno in angele posebno vlogo. Sami verfügst sicer prek angela, ki si vlak med igro in najmočnejši prihajajo svojo pot. Veliko različnih oprema postavke, ki so si s to izbiro, saj v tem vlogo igra igro, lahko tudi ustrezno hoje do točke. Samo če draw dobro opremljeni za boj, boste imeli priložnost, da preživijo vse velike izzive.

Da bi jo snemanje kasneje z močnejše pošasti, bi morali narediti, da hitro, da se naučijo nekaj koristnih uroke. Prav tako je priporočljivo, da se zbere ekipa, ki vas aktivno podpira s svojimi projekti. Vi ste sicer v mobilna igra možnost, da se zaposlijo nekaj junakov, ki vam pomagajo odpraviti sovražne enote. Kot lahko vidite, skriva v League of Angels: Fire Raiders tako nekaj nevarnosti. Zavedajte se boste, ko boste naložili igrate na vaš iPad, iPhone ali Android pametni telefon ali tablični računalnik in začnete svojo pot. Aplikacija lahko najdete na sprednji strani Google Play Store in iTunes App Store za brezplačen prenos.