Jezdeci Icarus


V MMORPG Riders v free-to-igra z Icarus zanikate, akcijski zapakirane bitke na zadnji krvoločnih medvedi in nevarnega zmaja.

Kot pogumni junak jih vrzi v igri za prenos Jezdeci Icarus Kdo je močnejši v drzni bitke pokazati svoje sovražnike. Opremljen z močno orožje jih naredite sami na poti, da ubranijo pred zlo, in celo, da postane vladar novega sveta.

Kot v mnogih MMORPG ste jih izbrali v Riders v Icarus na začetku razreda znakov, da izberejo med, na primer, Strelec, bojevnik in Vrač. Glede na to, bodo vaš junak ima specifične lastnosti in veščine, ki jih zaposlujejo pametne taktike, da bi svoje sovražnike na poti. v Riders v Icarus ste odkrili malo po velikem, odprtem svetu, kjer ste boj svojo pot skozi temne ječe in zmaga je v skupni rabi s prijatelji močna šefi in njihovi priskledniki.

Tame divji bitja v Riders v Icarus!

V svetu Riders iz Icarus je bil prežet s fantastično bitja. Medvedi, samo čakajo na svojega nasprotnika aufzubeißen grla, ogenj bruhajoči zmaji, devet-tailed volkovi z ostrimi rogovi in ​​drugih bitij pohajkovanje zemljišča. Tudi če so sprva sovražno za vas, boste morali, da jih velja bistvu je bil izbran moči in ga ukrotiti. Čarobna bitja so si v bitkah na stran in podjarmiti svojo edinstveno čarobno vsak sovražnik. Niti šefi niso varni pred njimi.

Vendar pa je vaš zvesti spremljevalec podporo, ne samo borbena. Ali ste enkrat udomačil eno od bitij v Riders v Icarus, ga lahko uporabite kot gori in odslej vas premikajo ne le hitreje po svetu, vendar ti, z nekaj bitja prav tako v zrak in odkrijte skrivnosti neba. Vendar pa obstajajo povsod nevarnosti in nasprotniki. Kot izkušena ekipa, da vi in ​​vaš spremljevalec ne samo na kopnem in v vodnem kratkem delu sovražnikov, ampak tudi v zraku. Prav tako je poleg številnih misijah PVE ste v Riders v Icarus open PvP bitkah, v katerih si dal svoje sposobnosti v boju proti drugim igralcem na testu.