ELOA: Elite Gospodar zveze


Odpravite se v Izvaljen svetu in gredo od začetnika do absolutnih elitne junakov.

Pure ukrep hack'n'slay vas čaka v anime igre ELOA: Elite Gospodar zavezništva. S ciljno junaka si potegnite v svet domišljije, skriva v neštetih nevarnosti. Na splošno, da ste v tem free-to-play MMORPG pet igro razredov in štiri rase med katerimi lahko izbirate. Na kateri od njih vaša izbira je točno, še vedno eden in pustili samo za vas.

Med drugim boste doživeli Vrač svojo avanturo in sedi z ognjene krogle, da branijo ali pa se osredotoča na hladnih spretnosti. Ali ste zgrabi lok in puščice in verbreitest puščice Strelec je z eksplozivno strahu.

Različni stili bojna

v ELOA: Elite Gospodar zveze se borili - in ne premalo. Vsak razred lik ima tri različne sloge požarov. Da bi lahko točke v boju z presenečenje napade, zato je pomembno, da se spremeni taktično pametno med različnimi slogi požarov in izbrati pravo v pravem trenutku. V PvP lahko ujemanja je zato vedno crash gladka. Samo, če ste vedno ohraniti svojega nasprotnika v oči in vedeti, kako boj stilov je mogoče pripraviti, imaš možnosti za zmago. Uporabite svoje spretnosti enega v pravem trenutku in si zagotoviti zmago za drugo.

Tone quests, bitja in kostumi

Vendar pa je v MMORPG ELOA: Elite Gospodar zveze ne boste porabili ves dan poskuša pretepel nasprotnika za drugim. Ker poleg tega vam pokaže v različnih gostje, ki je v vas. Ste se kdaj počutili kot več avanturo, zato poskusite svojo srečo v ječo racije. Primerne spremljevalci boste našli zahvaljujoč primerka skupini videti v igri, tako da to storite v ELOA: nikoli ne sme vzeti Elite Gospoda zveze sam močan, nasprotniki. V igri boste spet in spet naleteli na nešteto bitja. Seveda, imate vedno možnost, vizualno prilagodite vaš junak in ga dal v fancy kostum. ELOA: Elite Gospodar zveze je zagotoviti prefinjen Creatures- in operaterjem kostum Arcade Webzen skladu.