Odmev duše


Dodaj "nešteto gostje, ki vas čakajo v MMORPG Echo z dušo in raziskati fantastičen svet ...

Bolj ko se ukvarjajo s svojim značajem, več spretnosti vašega junaka izboljšati. Pomoč pri vas je edinstvena duša sistem, ki omogoča, da se nenehno izpopolnjevanje spretnosti vašega značaja. To je nujno potrebno, ker prej ali slej pride do prvega PvP Rvati, ki je zagotovila zakladnica za vas, samo na svoje sposobnosti ankommt.Gefallene nasprotnik je, ker to je njihove duše zberete eno, si končno uporablja za svoje namene. Tu bi morali biti za veliko akcije, za obe PVE in PvP scenariji določi v ta free-to-play MMORPG vaše vsakdanje življenje.

Toda eno po eno: S ciljno znak, ki ga stopijo na fantastično potovanje. Šest različnih razredov se delaš, da izberejo. Kateri razred si skozi začnete, pa je seveda odvisno od vas:

  • bojevnik
  • Ranger
  • lopov
  • skrbnik
  • Mage
  • okultist

Samotar ali timski igralec?

Sam ali skupaj z drugimi igralci si obraz s številnimi izzivi, ki so pripravljene na nosilce za vas. Najkasneje v skupini ječe šteje timskega dela, saj so v Echo duše ne ran razred! Z zavezniških igralci in pameten načrt bo še vedno enostaven za vas, da priti skozi ječe dobro in da gredo z debelejša plena stran. premakniti veliko jih lahko v tej MMORPG čeprav le iz domačega računalnika. Toda na "Odmev duše"-Companion app vam uspe, kadarkoli in od kjerkoli, da komunicirajo s svojim ceh. Na splošno lahko pričakujete EOS več kot 1600 edinstvenih gostje - tako, da je tako nešteto delovnih mest, ki jih počnejo v igri svetu. Ali si sam na to, pojdi z gore ali z drugimi igralci.

svet fantazija igra je bila ustanovljena z razvojno ekipo, ki je delal na priljubljeni MMORPG dediščina sekundo Odmev duše je na voljo kot PC igra v nemški jezikovni različici.