Mighty Quest for Epic plen


V brezplačni igri spletni igri boste stopijo na mistično avanturo, polno nevarnosti in izzivov. Opulencia čaka na vas!

V srednjeveškem svetu, ki se imenuje, ki ga Opulencia prebivalcev, je kaos. V tej veliki kraljestvu spletne igre Mighty prizadevanje za Epic plen grad sledi drugi. Slava in bogastvo določi življenja mnogih gospodov.

Seveda, da bo prej ali slej za prvi konflikt. Različne Junaki Opulencia medsebojno sovražna in boj za bogastvo sveta. Zaklad je tvoji sovražniki so ujeli, je vedno veliko bolje kot vi, tako da nikoli ne more pobegniti s svojim nasprotnikom. Snap ti si tako največje zaklade pred vami predvideti druge ljudi. Toda bodite previdni, ko ste odprli Plündertour v gradovih drugih igralcev, saj je v svojih zakladnicah srečaš številne ostre bitja, ki ščitijo stvari.

Akcijski zapakirane bori v tej igri hack'n'slay v ospredju. Vendar pa to ne samo svoje borbena sposobnosti, saj je strategija je tisto, kar je pomembno. Samo s strateškim spretnosti lahko kljubujejo svoje največje sovražnike. Vaš gradu načrtujete vseeno kako ti je všeč. Enako velja tudi za vašega junaka prav, boste poslali le dobro opremljeni za boj. Potem ste pozorni predvsem, da so vsi vaši zakladi varen pred nepridipravov. Za to, stojiš zraven pasti in pušk in mogočnih zmajev, vampirji in Cyclops prosti čas.

v Mighty Quest for Epic plen vas pričakuje mistično srednjeveški svet srčkan risanke videz. Bo očarala s velikimi dragulji in -polnjenje zlato in zgrabi bogastvo!