Imperiji v Flames


Greš na vojno in se boriti za svoj narod. V tej strategiji igre vladavine številne bitke, v kateri ste se izkažejo kot junaški bojevnik in osvojiti Evropo morali ...

Pripravite se na ostri boji na bojišču. V spletni igri Empires v Flames se znajdete sredi Napoleonove dobe, določi svoje življenje v številnih vojnah. Na strani kraljeve britanske vojske ali na strani Napoleonove Grande Armee boste borili za prevlado v Evropi.

Vržeš se ob istem času v veliko avanturo, ki ima različne naloge za vas pripravljeno. Strateški obveščevalne in prefinjene taktike vam prinašajo uspeh. Ampak, dokler ne naraste do mogočnega vojnega junaka, še vedno je treba vprašati nekaj nalog, ki jih imajo v njih. V Empires v Flames zgraditi mesta za svoj narod in so tudi odgovorni za širjenje in obrambo.

Ti pa si učinkovit boj proti strategija obvladovanje in so dali za vas skupaj s svojim enotami akcijski zapakirane bitkah proti sovražnika vojaških poveljnikov. Vaši vojaki so tudi odgovorni za obrambo svojega imperija, saj je to sedaj velja za velik cilj za nasprotovanje vladarjev. Z močnih enot, ki jih kolikor je svoj primat v Empires v Flames kdaj naprej.

Toda gverilci, ki se borijo v Evropi za več in več moči in poskusite tudi svoje področja posegati. Vzemi pištolo v roki, najti generalnega prostovoljcev in dokazati se na bojišču kot pogumni in junaški vojskovodja.