Malefic Prosti pad


Od ustvarjalcev tekmo-3 igre Zamrznjena prosti primeru je to mobilna igra, ki prihajajo. V Malefic prosti pad, ki jih odobri običajno eno igrišče za drugim, s čarobno un pomoč

v Malefic Prosti pad ti stopijo na pot skozi več ravneh z rafiniran uganke. Vsakič, ko vas pričakuje na konkurenčne pogoje z različnimi dragih kamnov in draguljev. Ti bi morali pospraviti s pametno kombinacijo iste barve kamnov. Včasih je naloga je, da bi dosegli določen rezultat, druge čase, morate sprostiti, so se tako dotaknili vsako polje vsaj enkrat na krovu. Če je možno, da bi štiri ali več clunker sorte zapored, se obrnejo na posebne kamne, ki povzročajo velike učinke, bi morali imeti možnost, da jo uporabljajo. Glede na strukturo ravni novih draguljev zdrsa znova in znova, boste torej ne tako hitro, material greva ven za čarobne trike. Poleg tega, da imate več magične moči na razpolago, da lahko pomagam tu in tam, ne bi smeli zatakne. Z vitic ste uničili cele vrstice kamnov naenkrat. Zelena magic tudi zagotavlja, da lahko draguljev ene barve takoj izginejo.

Kot v filmu "Malefic - The Dark Fairy" prevladuje tudi v tem mobilna igra temačen razpoloženje prej. Poleg igralka Angelina Jolie Fairy pooseblja lahko najdete tudi mladi Malefic, da bo zvest krokar Diaval v igri. Med igro Malefic prostem padu se pojavijo postopoma spremembe, ki so pripeljale do njegove preobrazbe v temno čarovnica.

Z Malefic prosti pad, preverite, Candy Crush Saga ali zamrznjene prosti primeru še spretnost in puzzle igro v trgovino z aplikacijami, po vaši izbiri. Prosti predvajati Mobile Game je na sistemih Android in iOS. Različica za Windows Phone je že bilo objavljeno.