Sinovi anarhije: pričakovanje


Zdravila, ki brute force, življenje na avtocesti - jo vse prej želel. Pravzaprav si je želel, da nikoli ne bo kolesar. Ampak zdaj si zaljubljen tam in ni več poti nazaj.

Niti tolpe niti policija lahko ustavi v svojem prizadevanju, da bi bilo na vrhu. Vendar pa je pot dolga in še posebej umazan. Trdi odločitve je treba. Saj ni vedno všeč tisto, kar morate storiti, da se premaknete naprej. Da bi preživeli. Še preden ste zaslužili svoj plašč in dovoljeno nositi oznako kluba, so si precej globoko na dnu kriminala. In za življenje, pripada vlomov in zdravilo za najmanj vaše težave.

v Sinovi anarhije: pričakovanje Izkušnje z oblikovanjem dogodke iz perspektive brstenja člana kolesar kluba. Adventure igre vas popelje v krutem svetu slavnega TV serije "Sons of Anarchy"Kadar pravo cesto tam. To pomeni, da ne gredo samo s svojim kolesom na ameriškem asfaltu, vendar pa so vključeni tudi, ko gre za umor in organiziranemu kriminalu. Banda vojne, izsiljevanje, podkupovanje in boj za čast znotraj in zunaj klubi so v tej igri za vsakdanje življenje. Ni napačnih: V Sinovi anarhije: Prospect Ti si tisti, ki potegne na sprožilec! Če ne, se morate soočiti s posledicami. Vsaka odločitev v tem kolesarska avanturo je treba upoštevati, ker je vzgojna za vse ostalo v "Sons of Anarchy"Game. Iz preprostega delo lahko hitro pojavijo verigo dogodkov, katerih posledice jih ni mogoče oceniti in so prisiljeni na koncu delaš stvari, ki jih nikoli ni želel.

Sinovi anarhije: Prospect je mobilna igra za iPhone in iPad.