Cinderella Free Fall


Hvis du er Cinderella kjent og liker du puslespill, er du død rett. Denne mobil spill som er basert på den populære eventyr figur som du vet under navnet Cinderella

En ung jente som heter Ella har å trekke stemor som utfører med døtrene et luksuriøst liv etter døden av sine foreldre. En dag i retten holdt en ball, som alle unge kvinner er invitert. Her spiller den mystiske Prince en helt spesiell rolle. Selvfølgelig, Ella vil ballen og de onde døtre til tross for det skaper dette også - og alt takket være en god fe. Hvordan historien ender, opplever du i Disney-filmen Cinderella (Utgivelsesdato: Mars 2015). i Mobile spill filmen du er begibst selv i eventyrverden og introdusere deg selv vanskelige puslespillet eventyr - som allerede er i Maleficent Free Fall eller Frozen Gratis saken.

I 100 magiske nivåer bli med deg de samme fargede edelstener ved å tegne en linje på banen. Hvis du lykkes, oppretter du svært lange tilkoblinger, du låser opp effekter og ønsker magi som det er lett å rense ut spillefeltet. i Cinderella Free Fall Erfaring engrossing den unge kvinnens transformasjon for deg selv. Her møter du søte dyr venner som støtter deg på eventyret. De to mus Karli og Jacqueline eksempel hjelpe deg å gjøre slagg blokker eller hele kolonner forsvinne fra brettet. Med hjelp av sommerfugler der du zauberst bort perler av en bestemt farge i en fei. Når du spiller deg fra nivå til nivå, vil du oppdage flere og flere detaljer om bakgrunnshistorien. I det magiske landet du oppleve endringen Ellas og puslespill deg gjennom ulike puslespill.

Den mobilspill Cinderella Free Fall er free-to-play og kan spilles av på en Android-enhet så vel som på Windows-telefoner og nettbrett, iPad og iPhone.