Star Trek – neskončno vesolje


Potopite se v Star Trek vesolju in se leteti skozi neskončne prostranstva. V tej spletni igri boste doživeli svoje Trekkie dogodivščine v Star federacije.

ob Star Trek - neskončno vesolje ste končno na vrsti. Tukaj lahko nadzorujete vašega podjetja skozi prostranost galaksije in izpolnjujejo vse znane prebivalce na na Star Trek vesolju: ali Vulcans, Klingons ali Romulans, si oglejte v tej futuristični akcijski prostora igri vse še enkrat. V Star Trek - neskončno vesolje gre medzvezdnega konflikt med posameznikom Vökern vesolja. Kot del flota jih raziskali pri iskanju misij in gostje, velika vesolje in braniti Združene federacije planetov v razburljivo prostora boju. Gredo skupaj s tisoči drugih igralcev v Star Trek - neskončno prostora na poti v svet Gene Roddenberry.

Čas je, Star Trek - neskončno vesolje med televizijske serije Star Trek: The Next Generation 80. let in Deep Space Nine ustvarjena iz 90-ih let, tako da po flota 2370 okoli.Hvala za Unity 3D plugin, da je mogoče za vas v Star Trek - sprejeti Inifinite prostor sam nadzor v roko in jet v 3D okolju skozi prostor ..., da hodi po stopinjah Captain Picard in svojo lastno zgodovino v analih sveta znanih pisati sago.