Gospodje in vitezi


Graditi uvedbi utrdbe in dokazuje svoje sposobnosti kot gospodar nad drugimi srednjeveških junakov.

Nešteto izzivi stojijo v igri strategije Gospodje in vitezi pred. Se znajdete nazaj v srednjem veku in se o vlogi pogumnega gospodov. V prostem strategije naslovom Lords in vitezov si gradijo velike utrdbe, ki lahko kljubujejo sovražne napade. Skupaj z drugimi virtualnimi gospodov jih združijo v zavezništvih, da tudi posebej močne nasprotujoči si sili, da v vsakem primeru.

S svojo vojsko jih lotiti osvajanja. Tukaj napad sovražnika graščakov in osvojiti s pravo strategijo in svoje trdnjave. Za svojo vojsko jih zaposli primer tolmačev, mečevalci, spearmen in lokostrelcev.

Na svojem ozemlju gradi drugo stavbo. Poleg kmetije, morate tudi rude rudnike, drvarji in skladišča in kamnolomih. S temi stavbami vas skrbi za stalno na dobavi surovega materiala. V Lords in vitezov boste tudi raziskati različne tehnologije, ki so bistvenega pomena za nadaljnji razvoj svojega srednjeveškega imperija.

V srednjeveškem svetu gospodov in vitezov ste vzeli na različnih misijah, ki ga imajo v njih. Torej, kot ste načrtovali kot grajski festival za ljudi, tablete za lov ali ubraniti nevarnih plenilcev.

Lords in Knights je mogoče predvajati tudi preko brskalnika na vašem domačem računalniku in mobilnih napravah.