Svetovna vojaških ladij


Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.

Vse roke na krovu! Ko imate nadzor nad World of Tanks terenu in beanspruchst z World of bojnih letal na področje nad oblaki za vas, ste ujeti v vojni igri Svetovna vojaških ladij sedem morij. Na voljo Izbirate lahko med številnimi bojnih ladij, od katerih lahko izbirate svojo pot, nato pa oborožena do zob tvoja. Na spletnem mestu morate vedeti, da v svetu vojaških ladij koli vojne fregata, štiri značilnosti ognjeno moč, hitrost, oklep in življenja imenuje svoje. Vse štiri je uporabljati v taktično pameten kombinaciji, da bi večina svoje ladje.

Zgodovinski bitke igra vojne igre

Izbirate lahko izbirate med več ladij razredov v igri free-to-play:

  • rušilec imajo smrtonosne torpeda, so okreten na cesti, se lahko vodi dobro in lahko ustvarijo dimna zavesa.
  • cruiser V svetu vojaških ladij vsestranskih ladij in so primerni tudi, zahvaljujoč puške protiletalskih za zračno obrambo. Z visoko ognjeno močjo in pravočasno ponovno nalaganje so nočna mora vsakega uničevalec kapetan.
  • bojnih ladij so zelo počasni, prepričljivo za to s svojim mogočnim ognjeno močjo in oklep. Dobra priprava je vse, saj se krog lahko spremeni le počasi.
  • letalonosilka opravlja borec, izvidovanje, strmoglavec in torpedo bombnikov. sovražnik letala Letala, ki bodo usmerjena ali spied naprej napadajo sovražne ladje ali spremstvu zaveznike.
Svetovna vojaških ladij

Naj dvig ladje vaših sovražnikov na ogenj!

Taktična spretnost je povpraševanja

Ampak ne, da vztrajajo na morju, plavajoča trdnjava sama dovolj. Za prenos Igralni svet vojaških ladij ponuja vrsto različnih kart, ki so vse svoje značilnosti, vremenske razmere in težave. Jezero je razdeljena na 16 geografskih območij, vsaka z lastnostmi, kot so plitvin ali otokov.

Svetovna vojaških ladij

Z torpeda ste boj svoje nasprotnike.

Če naslednji svetovni vojaških ladij ene od drugih dveh "svet"-games igrate, si lahko deli sredstva, da bi bili pripravljeni za vsak boj v posamezni akciji igri med temi tremi igrami.