Summoners vojne


Svetovni malih pošasti in luštna bitja vas čakajo v Summoners vojni. Tekmovati z njimi v razburljivih misij ali PvP arene.

v tem prosti spopadov igre in RPG boste odkrili pisani svet, vendar je zmanjkalo Mana kristalov. Zato se bori za vitalne clunkers izbruhnejo povsod. Tako, da je celotna ne teče izpod nadzora, je bilo odločeno, da mora zmagovalec neba Arena odloča o kristalih. Prav tako menijo areni borci poklical in tako vaša pustolovščina začne kot pošast trener.

v Summoners War: Sky Arena lahko odkrijete 800 različnih vrst bitij. Toda za vsak morate pravico "vabilo vlogo", tako da so živali na kaže na vse. Vaša prva spremljevalka je treba dati za vas. Vse druge vloge dobiš kot nagrado za boj.

Trije elementi v sistemu Rock-papir-škarje

Pošasti niso dobili, je hellhound, vendar je včasih luštna vila ali drzno angelska bitja, ki jih lahko vlak. Kot je drugačen, saj lahko, vsi, ki se uvrstijo v enega od treh elementov vode, ognja in vetra. Vsak element ima svoje prednosti in slabosti, ki jih je potrebno vedeti, da bi imeli taktično prednost v boju. Opomba: Voda bije požar, ogenj bije veter, veter bije vodo. Z rune in power-ups ste raven vaš borec visoka, zaradi česar so bolj in bolj.

Skupaj in drug proti drugemu

To močno spremljevalec boste nujno potrebujejo za prihodnjih misij v bitkah pa temelji na RPG. Samo za spor v PvP arena, tako da, če ste tekmujejo z drugimi igralci, morate dobro uravnotežen ekipo. Oblika cehe za povezovanje s prijatelji in delež namige in nasvete o najboljših pošasti. Samo če vlak svoje pričarala bitja pridni in se zavedajo boja svoje talente, boste zmagovalci nebo Arena v Summoners vojne.