Shell Shock živo


Skupaj z zavezniškimi igralci ne bombardirajo svojega nasprotnika v brezplačne spletne igre Shell Shock živo in zbrati čim več točk.

igra tank free-to-play Shell Shock živo je multiplayer igra, kjer ste tekmujejo z drugimi igralci proti za nasprotno ekipo. Če želite sodelovati v igri, se vam ni treba prijaviti, lahko pa neposredno pridruži na tekmo z računom za goste. lahko pomerili dvoboj ali da se uveljavi v skupini do šest članov. Vsaka serija je dodeljen prostor, ki ga lahko vpišete. V od katerih je vsaka vas čaka še eno karto. Če vam ni všeč delitev na skupine ali pa bi raje oblikovanje kartico, lahko greš na Shell Shock Live, alternativno sama igra odprto.

Hitro ukrepanje multiplayer v Shell Shock Live,

Člani ekipe obrnjena drug proti drugemu v Shell Shock Live. Vaša naloga je zbrati čim več točk za vašo skupino. Boste storite tako, da zaženete svoje napade čim bolj natančno in izpolnjujejo veliko sovražnikov z enim udarcem. Lahko rezervoar s tipkami A in D naprej in korak nazaj in se pretvarjati, z miško the Line of Fire. Na dnu zaslona, ​​da izberete naboje. Kaktus-bomba je razdeljen na več manjših in povečuje možnosti, da boste izpolnjujejo nasprotnika, medtem ko stavka sproži številne majhne kroglice, ki pristanejo v vrsti in takoj eksplodira.

Shell Shock živo

Stojiš svoje nasprotnike na različnih zemljevidih.

Ko ciljno pritiskom na preslednico in poglejte, kako se bodo sovražnika cistern bombardirali. Preveč časa razmišljati in cilje imate v Shell Shock Live, vendar ne zato, ker v 20 sekundah moraš teči svoj vlak. Potem naslednji igralec na vrsti. Če gre vaš strel v Shell Shock Live, narobe, razstrelili velike luknje v tleh, ki vplivajo na vaše gađanja okoliščine. Kadarkoli si ustrelil sovražnika, boste dobili točk. Na vrhu zaslona lahko vidite, koliko krogov igral. Ekipa z največ točkami ob koncu zadnjem krogu zmaga.