tanki na spletu


Ogenj! Ne da bi prenos in dostop do ovire padeš v tanki Online bojišče in pokazati vse, kar je v tebi.

v prosti igra brskalnik tanki na spletu vas bo vodil v kratkih krogih proti resničnih igralcev. Vi nadzirate tridimenzionalnem okolju tank čez hrib in Dale, je vedno na preži za svoje nasprotnike. Ovire in grmovje zagotoviti dovolj prostora, da se zdi išče okoren pokritost spremstvom in načrtovati zasedo. Ta kratek odzračevalni jo nujno potrebujejo, vendar.

Vsem karta, potrditvena polja, pripravljen obdržati presenečenj za vas:

  • popravilo zaboji: Znova 200 točk zaščite na sekundo in zmanjšanje posledic zmrzali in ognja za 2 sekundi
  • dvojna zaščita: Zaščita rezervoarja bo podvojila na 45 sekund
  • dvojna škoda: Vi presodite 45 sekund na dvojno škodo
  • pospešek: Največja hitrost vašega rezervoarja poveča za 45 sekund
  • mina: Dodatna orožje, ki ga lahko postavite neposredno pod vami in zadaja 120 do 240 škode na sovražnika, če se gre o tem

Če tanki Online igre in videli tank sovražnika, ostanejo v najboljši vedno na poti in ogenj iz polne cevi.

tanki na spletu

Povežejo z drugimi igralci!

Če ste poslali vam premikanje po straneh z power-ups, lahko zagotovili odločilno prednost v boju za poraz trmasto nasprotnika.

Enostaven za učenje, težko obvladati

Če je vaša prva vožnja in bitk ni bila srečna, naj ne visi na glavo! Široka paleta streliva in številnih izboljšav, kot so orožje, ki vozijo podstavkih in drugih mikro izboljšave so na voljo za vas, da vzamete tanki Online kariero v napadu.

tanki na spletu

Tudi v snegu, da postane njena visoka.

nameniti nadgradnje s kristali, ki ga lahko kupite ali pa zbirajo na tanki Online daljšem časovnem obdobju. Tako lahko postopoma še naprej izboljšuje in letijo do zmagovalca na bojiščih vašega jeklenega zveri.

Ekipa z drugimi tanki Online igralci biti stalno zmagali v bitki tank. Kot član skupine lahko maščeval, poleg tega naučimo trik ali dva v vojni igri vrhunskih voznikov cistern. Skupaj si ti poda zanimive skupinske bitke, gradnjo sodelovanj vedno dlje in da se kot ime med vsemi akterji iz tanki Online.

tanki na spletu

S pravo strategijo za svojo ekipo proti nasprotnikom.

Tanki na spletu igrajo in se povzpeti na vrh lestvice

Odvisno od tega, kako uspešni ste delovali v vsakem krogu, boste dobili točk v vojaški sistem razvrščanja igre. vi odvisno lahko od vašega skupni rezultat veselite na promocijah in močnejše različice svojega bojnega vozila. Višja kot je vaša vojaški čin, boljše orožje in nadgradnje za vaše tank. V igri ukrep tanki na spletu, tako da lahko vodijo plezanje višje kline na karierni lestvici in adut v različnih načinov igre.

tanki na spletu

Zaščitite svoje zastave pred napadom sovražnika!

Na splošno je mogoče povzpeti 30 različnih uvršča v tanki Online. Iz novice in preprostega vojaka telesnega, narednik, narednik, poročnik do generalnemu ali najvišjo uvrstitev: Za 30. mestu, generala, skupno 1.400.000 točkami so potrebna - za dolgotrajno motivacijo v tanki Online igra je tako skrbelo !

Številni načini so na voljo

Poleg običajnih krogov v stilu "vseh proti vsem", kjer so vsi proti vsem in bojišče na velikem kaosu, lahko tudi v načinih "kontrolne točke" in "Zajemanje zastavo" dokazati svoje sposobnosti. V obeh načinih gre, da bi osvajanja za svoje moštvo - bodisi kontrolnih točk, ki so razporejeni na kartici, ali zastavo nasprotnika.

tanki na spletu

Novi matchmaking je treba testirati, dokler četrtek ob 16. uri.

Lahko pa se postavite v igri za več igralcev skupaj s svojimi prijatelji v "Team deathmatch" izziv, da se premaknete na druge skupine v bitki. Tu igra ekipa med vami in vašim sodelavcem je najbolj pomembna stvar.

Čeprav ste zdaj imam željo, da bi dobili v svojo jekleno kolos z verigami za zbiranje zmag, izkušnje točk, kristali in nadgradnje za vaše vozilo, potem pa ne več čakati in še že danes, da igrajo brezplačno v tanki Online.

In če ne more priti ven hitro ukrepanje dovolj, ampak želijo za bolj zahtevne grafike, jamo svoje spretnosti v nadaljevanju tanki X dokazilo!