naruto spletu


Ti si velik anime fan, ampak nimate ujemanje igro si našel? Ampak potem se potopite v svet Naruto Online!

Želeli ste Naruto kdaj želeli brezplačno in izkušnje brskalnik, ne da bi morali sprejeti dolgo prenos? Potem ste ravno prav. stati v naruto spletu tveganja skupaj s priljubljenih likov, da je najboljši ninja kdaj! Ni dvoma, da igra Naruto Uzumaki pomembno vlogo v tem anime igri. zdrs v vlogi slavnega junaka, pa je ni mogoče. pet novih znakov so namesto tega MMORPG ustvariti mešanico neopazno v Naruto vesolja.

Vsi junaki so!

Ali ste se odločili, da je junak je pustolovščina, ki ima veliko presenečenj za vas začne. Naruto Uzumaki želi postati Hokage. Vzdolž poti, pa je njegov najboljši prijatelj Sasuke zaide v težave in na vrhu tega miru bo obnovljena. Torej je veliko storiti v tej igri. Postavite ekipo iz različnih bojevniki, vsak, ki izpolnjuje različne naloge na bojišču in poskusite, da bi se zgodba dober zagon!

naruto spletu

Naletite na Naruto Online znanih znakov iz anime.

Združevanje različnih stilov požarov

V okviru svoje avanture boste izvedeli različne sposobnosti in izboljšajo svoje bojne sposobnosti. Če želite počistiti Združite Nin-jutsu, Gen-jutsu in način puščavski svoje nasprotnike z močnimi napadi od poti. Glede na to, kateri znaki imate v vaši skupini in kako sami vidite, glavnik izpadejo močnejše ali šibkejše. Le s pravo strategijo in pravo ekipo boste zmagali.

naruto spletu

Vsake toliko časa se pojavi Kyûbi.

Eno ali več igralcev? Sami se odločite!

V Naruto Online naletite poglavje uradnega Naruto zgodbe. Tukaj boste obiskali na vaši poti različnih mestih, da se zdi, da ti je znano kot poznavalce. Med drugim, da se vse vrti okoli v vasi Konoha. Poznate parcelo anime že na pamet? Nato zaustavite se skupaj s prijatelji in boj ogromne šefi svetu in raziskujejo skupino ječe!

Potrebno pristnost Naruto ustvarjalec Masashi Kishimoto, ki aktivno sodeluje pri razvoju igre zagotavlja.