Shell Shock Live-


Sammen med allierte spillere ikke bombardere motstanderen i gratis online spill Shell Shock Live og samle så mange poeng.

Den free-to-play tanken spillet Shell Shock Live- er et multiplayer spill hvor du konkurrere med andre spillere mot en motstanderlaget. For å delta i et spill, trenger du ikke registrere deg, men kan bli direkte til en kamp med en gjestekonto. Du kan kjempe ut en duell eller å hevde deg selv i et team på opp til seks medlemmer. Hvert parti er tildelt et rom som du kan sette inn. I hver av disse venter på deg et annet kart. Hvis du ikke liker delingen av gruppen, eller ville du heller lage et kort, kan du gå til Shell Shock Live-alternativt seg et spill åpen.

Fast multiplayer action i Shell Shock Live-

Medlemmene av lagene møter hverandre i Shell Shock Live. Din oppgave er å samle så mange poeng for gruppen. Du vil gjøre det av deg kjøre angrep så nøyaktig som mulig og møte mange fiender med ett slag. Du kan tanken med tastene A og D fremover og flytte tilbake og late med musen skuddlinjen. Nederst på skjermen, velger du kulene. En kaktus-bomben er delt inn i flere små og øker sjansene for at du vil møte en motstander, mens streiken branner mange små baller som lander på rad og eksplodere umiddelbart.

Shell Shock Live-

Du står dine motstandere på forskjellige kart.

Når du har målrettet, trykke på mellomromstasten og se på hvordan fiendtlige stridsvogner vil bli bombet. For mye tid til å tenke og mål du har i Shell Shock Live-men ikke på grunn innen 20 sekunder har du å kjøre tog. Så neste spillers tur. Hvis skutt i Shell Shock Live-går galt, blåse deg store hull i bakken som påvirker skyting omstendigheter. Når du skyter fienden, får du poeng. På toppen av skjermen kan du se hvor mange runder spilt. Laget med flest poeng ved slutten av den siste runden vinner.