Elvenar


Bestem deg for en side Elvenars og se hvordan oppgjøret ble til en metropol.

Enten du handle på siden av folket eller av alvene, er du alene. Men husk at akkurat denne beslutningen videreutvikle din karriere i strategispill Elvenar berørt. Som vanlig, alvene lever i harmoni med naturen. Hardt golems hjelpe deg på siden av fantasy skapninger bryte ned stein mens Ents er ansvarlig for tømmerproduksjon. men like de representerer også troppene dine som du trekker inn i kamp. I tillegg er sverd dansere, bueskyttere og mages av partiet og støtte deg i dine prosjekter.

Hvis du bestemmer deg for folk, vet du dette umiddelbart gjennom andre tropper: Axeman, armbrøst, Hellhounds, prester og paladins skriv på din kommando slagmarken. Ikke bare troppene til de to landene er forskjellige, inkludert produksjon, boliger, rådhus og flere ble justert for visuelt. Du vil se flere forskjeller: folk er, for eksempel som en teknisk orientert og dedikert til ingeniørkunst.

Elvenar

Du slåss mot mange datamotstandere.

Klassisk bygning spill satt i en fantasiverden

På uansett hvilken side du spiller, spillet er det samme: Det er nødvendig å kolonisere nye områder, og for å skape et voksende landsby. Utforsk spillet utvikler av Elvenar nye teknologier og bruke til din fordel. For prosjektet har du mange forskjellige bygninger å velge mellom. din jobb er også å ta vare på råstoff forsyning og utvikle mer effektive metoder herauszuklamüsern.

Elvenar

Skape og bygge et oppgjør!

oppdage

Men det er en verden utenfor din oppgjør. Legg ut på å utforske og holde utkikk etter verdifulle gjenstander som du sikre deg produksjonsbonuser. Men dette gir ikke grunn: enten du tør selv i kampen mot ville dyr eller du handle med herskerne i de respektive provinsen. Selv om du kan kommunisere med dine naboer på en fredelig måte. Men i stor skala, turbasert kamp er også en del av hverdagen i bygningen strategispill Elvenar.

InnoGames' titler har blitt lansert som et PC spill for din nettleser. Siden november 2017 kan du laste ned fantasispill som en app for telefonen og tablett.