Phantasy Star Online 2


Hvis Phantasy Star Online 2 vises i Vesten, kaster du deg inn i en fantastisk sci-fi eventyret.

I oppfølgeren til Segas kjente RPG Phantasy Star Online gjør deg klar for en actionfylt verden som du aldri har sett før - og det er gratis! Med science-fantasy rollespill Phantasy Star Online 2 SEGA tar deg med på en reise til ukjent planet farlige fiender og vanskelige oppgaver.

Utbygger selv beskriver spillet som "Grenseløst eventyr", Med opptil elleve andre spillere du beveger deg gjennom byer og tilfeldig genererte områder hvor du bruker tiden din utfordrende hendelser og andre oppgaver.

Phantasy Star Online 2 tilbyr en fartsfylt blanding av plattformspill og tredje-person shooter, i samme stil som tidligere titler i serien. Videre er du mange muligheter for tilpasning tilgjengelig. Du er i stand til å skape din karakter i henhold til egne preferanser og å gå med ham på endeløse eventyr jakt. Du må dessuten ingenting å laste ned eller betale for selve spillet, for å spille Phantasy Star Online. 2 Valgfritt du står fritt til å kjøpe visse elementer i butikken av spillet.

Klienten baserte online spill for å kunne spilles, ikke bare på PC, men på flere forskjellige plattformer som mobile enheter, i samsvar med innledende kunngjøringer. Så en japansk versjon dukket for eksempel allerede for PlayStation Vita, som du vil sette i en posisjon til å kunne styre din PSO2 karakter fra PC på farten. Varianter spesielt for iOS eller Android-systemer ble annonsert. Uansett tilfelle, utgivelsen av Phantasy Star Online 2 er i dette landet blir usannsynlig, siden SEGA har utsatt en utgivelse i Europa og Amerika på ubestemt tid, 2013. Så i hvert fall den offisielle kunngjøringen.