Lego Ninjago Tournament


I Lego Ninjago Tournament er det på tide å møte opp til i en turnering oppgaven med å bli den største Spinjitzu mester.

Er du klar for arenaen?

Som en potensiell Spinjitzu jagerfly du eier har betydelige evner, men for rangering av Master er ikke nok uten tvil det mest. Først må du bevise i en rekke turneringer og vise hva noensinne i den infiserte. Som turneringen av elementene er det rette stedet for Lego spill.

Best Defence

I dette ekstraordinære konkurransen kan du endelig vise alle de andre jagerfly og mestere at du er en sann mester Spinjitzu. Duel du på arenaen med andre representanter for idrett og stige til en sann-rounder din rommet. I arena selv du er i kontroll over begivenhetene. Bruk dine angrep og forsvar håndtak, men en klokt. De andre motstandere er ikke en nedfallsfrukt, men alvorlige motstandere. En rask utfall her og en kvikk hoppe ut av skade kan redde livet til deg kanskje. Med Katana du schnippelst gjennom bølger av fiender som om de var varmt smør på en grill.

Scoring med spesialangrep

Over tid motstanderne er i Lego Ninjago Tournament mer og mer vanskelig, men også du vinner legge til flere funksjoner. Bortsett fra de grunnleggende angrep, kan du kjøpe i spillet butikken til Spinjitzu virvelvind mange spesialangrep tillegg. Da den tøffeste motstanderen bleknet unna raskt. Jo lenger du avanserer i spillet, jo flere tegn du låser opp som du slår skritt inn på arenaen av Grandmaster Chen. På et tidspunkt, men vil du møte en mystisk fiende som du forventer i alle fall. Nå må du tilkalle all din kraft og kjøre selv til nye høyder.

Den mobilspill Lego Ninjago Tournament er gratis i Apple App Store for å laste ned for iPhone og iPad.