Hitman: Sniper


snap&# 039; du sniper rifle og ben&# 039; du på utkikk. På riktig tidspunkt trykker du i Hitman: Sniper på avtrekkeren ...

Du er mer av en rolig følgesvenn, holde hjernen din bedre for deg, og snakker bare når situasjonen virkelig krever. men det er det som gjør deg en av de beste leiemorder gjennom tidene. Målene du gjør med den ytterste presisjon fra en stor avstand, og takket være den utmerkede planlegging på forhånd og du lykkes alltid en ubemerket forlater før politiet eller kriminelle fagene gang får fra din tilstedeværelse vind.

Spenningen i dekselet

Nå er det tid til å vie til en ny jobb. Lederne for mafiaen ledelse vil rulle og du er den eneste mannen som kan håndtere denne delikate oppgaven. I Hitman: Sniper, spiller du nok en gang i rollen som hoved morderen Agent 47. kriminell elite møtes på et hemmelig sted, men det er ingenting skjult for deg. Villaen i Montenegro du allerede har identifisert. På trygg avstand foreslår du å leiren. Sakte men sikkert skru du omfanget på våpenet ditt, slår lyddemperen fast og sette en stor ammunisjon. Luften er spent for å klippe og pulsen er langsomt økende.

Taktikk og riktig utstyr er avgjørende

i Mobile spill Hitman: Sniper du må lære å mestre de grunnleggende spillmekanikk. I stedet for å se etter den riktige måten å drepe målet person, må du se nøye og vente på rett tid til å skrive ut scenen. Miljø, støy forårsaket av deg og bevegelser av mennesker er enormt viktig. Du har alt du bare huske å levere den siste skudd på den optimale øyeblikk. I over 150 oppdrag har du tid til å lære håndverket nok. Jo flere bestillinger du gjør, går mer penger i lommene på skreddersydd dress. Etter hvert kan du være så alltid råd til bedre våpen som drap er en lek.

Sentrale funksjoner:

• 13 forskjellige våpen • Over 150 oppdrag • International rangering

Hitman: Sniper kan starte nedlastingen deg for et lite beløp i iTunes App Store eller Google Play Store.