Dragomon Hunter


Opplev spenningen i jakten! I Dragomon Hunter gjør du deg selv på jakt etter farlige og fantastiske skapninger.

I den store verden av Dragomon Hunter er det alle slags skremmende å se. Er du en av de modige som ønsker å ta på seg vill natur? Da er du en født eventyrer i denne anime spillet.

Hver fiende kan bli din mount

Verden i dette MMORPG er befolket stor med en rekke skapninger. Over 100 monstre og andre skapninger kan du justere som jegere i Dragomon Hunter. Ta sin duft på, ikke la det få deg fra vill brøl eller klør og drepe byttedyr. Hva er spesielt er at hver så beseiret fiende kan bli din mount. På baksiden av mount ferskt samlet du er i stand til å takle enda kraftigere monstre. Eventuelle materialer etterlatt du bruker for bygging av imponerende våpen og utstyr. Smiing er en viktig nøkkel element som du ikke bør ignorere.

Som det sømmer seg en MMORPG, du er på farten, ikke bare i verden av gratis nedlasting spill. Sammen med venner du gjør et sterkt team av eventyrere som ser alle farer i øyet. Fire klasser er deg og hver av dine allierte å velge mellom:

  • speider
  • leiesoldat
  • magiker
  • geistlig

Det er jaktsesongen!

Sammen med andre du flytte inn i posisjon, selv i områder der du alene hadde ingen sjanse. Erfarne Monster Hunter Hunter Dragomon kan erobre villeste monstre av hele spillet så meg selv. Forutsetningen er selvsagt at teamarbeid er riktig, og du kan regne med støtte fra jakt samfunnet.

Dragomon Hunter er en free-to-play MMORPG for PC, som du kan laste ned deg gratis og installere deg. Starten av spillet er planlagt til høsten 2015.