Surviving High School


I sentrum kjernen høyt tar du på deg rollen som en tenåring, og trer inn i en verden full av drama. Vil du bo hjemme eller feire du foretrekker parter? Du velger spillet. Hver uke, nye opplevelser venter deg!

Surviving High School er tilgjengelig gratis for smarttelefonen eller nettbrettet. den Mobile spill dreier seg om livet til pubescent tenåring. Bestem selv om du foretrekker en gutt eller en jente ønsker å spille. Uavhengig av kjønn, gir du et navn til din karakter, men du kan endre utseendet på bare en kvinnelig karakter.

Ønsker du å bli med cheerleading team eller foretrekker å gå din egen vei som en outsider? Lag ditt eget eventyr! I kampanjen "Den nye jenta" du kjempe for anerkjennelse av dine kolleger. Hver ny situasjon presenterer deg med valget, og gir deg muligheten til å velge mellom to eller flere alternativer. Så i Surviving High School du selv bestemmer hva du opplever din karakter. Selv om du spiller som en gutt, forteller du din egen historie, fordi "fotball Stjerne" fungerer på samme prinsipp. Will idrettsutøver eller nerd - det viktigste du har en dato for skoleball!

Hver uke er en ny, gratis episode klar for deg. Advarsel: du invitere den nye spillinnhold ikke i løpet av få dager ned, må du vente til den neste. I butikken er det gratis også et utvalg av tidligere episoder.