Command and Conquer


Få PC-serien har en spillsjanger så sterkt som C&C sjangeren sanntidsstrategi. Opplev den berømte sagaen som en moderne fritt to-play spill i HD.

bare "Command and Conquer"Ikke mer og ikke mindre. Bare navnet på denne avlegger av den velkjente PC-serien, kan du spille gratis og spille online. Den opprinnelige prosjektet Command & Conquer Generals 2 ble nedprioritert til fordel for denne gratis-to-play tittel og styrt i en ny retning. Universet av betal-game C&Men Generals 2 beholdes og allerede utviklet spillinnhold har blitt integrert i den nye elektroniske verden. Den gratis spillbar Last ned spill Command and Conquer er også laget større enn Generals 2, og vil bli utvidet til mer innhold om og om igjen.

Inngangen historie forgjengeren Command & Conquer Generals er som følger: På et fall fredskonferansen statsledere og diplomater en forferdelig terrorangrep offeret. I denne versjonen en formet av krig fremtid det er opp til generaler hvordan å forberede deg til terrorisme gang for alle en slutt.

I klientbasert online spill Command and Conquer nå du konkurrerer med andre spillere til verdifulle ressurser, bygger baser og bygge dem ut til massive bastioner. Flere fraksjoner kjemper om herredømmet. Bevise deg selv som en militær leder og kommando enorme hærer i kamp. Fra enkle infanterister på pansrede enheter å legge kraftige skvadroner i luften du dette om kraftige enheter og en betydelig arsenal av militært utstyr for å avgjøre seieren selv i spennende kamper.

Den elektroniske spill Command and Conquer basert på Frostbite 2-motoren, som allerede kommer i lønn Battlefield 3 til bruk og gir imponerende visuelle effekter på skjermen.