Mahjong (MegaZebra)


Selv om spillet er virkelig gamle skolen, tross alt, skal ha blitt spilt 4000 år siden, men de små steinene fortsatt inspirere millioner av fans over hele verden. Du også?

Facebook-spill Mahjong gir urettferdig fordel at du ikke trenger å investere i den elegante Spielsteinchen (når disse ble laget av edelt elfenben og tilsvarende dyrt), og heller ikke kan miste noen av dem, og du må stabelen spesielt ikke før hver kamp selv. Mahjong gir deg en runde med Mahjong (faktisk Mahjong) når du vil, og har en datamaskin i nærheten. Bare bruk Facebook tiden klokt og søker par. Fordi på spill slutt Mahjong: finne par. Og Delight av pene steiner.

ble oppfunnet som et spill for 4000 år siden, den edle borgere av Shang-dynastiet absolutt ikke ville ha drømt om at spillet ville være en gang spilles av alle på Facebook. Spesielt ikke det "hver" Mahjong ville få lov til å spille. Fordi på den tiden tillot at bare den øvre klassen. Enten du tilhører denne eller ikke, er Zebra Mahjong venter på ny rekord.

Mahjong du spille slik en moderne versjon av spillet kalt Mahjong. Denne versjonen er designet mer for fart og en intuitiv, schnellerlernbares gameplay. På den virtuelle spillbrettet er en haug med fliser med kinesiske symboler, kalt murstein. Målet ditt er å finne to like brikker.

Selvfølgelig er det gitt å følge noen regler: Du jobber deg prinsippet fra topp til bunn og fra utsiden innover. Dette betyr at brått avskåret ved et tog uten murstein eller tegl peler fra resten og "øy" kan være. Ikke bekymre deg, trenger du egentlig ikke trenger å tenke på det. Mahjong støtter deg i form at du ikke kan utføre en enkel tog slik.