Candy Crush Saga


Vis&# 039; i Candy Crush Saga, hva du har! I dette puslespillet handler om deilige søtsaker.

En reise gjennom landet av mange

Sammen med Mr. Toffee og Tiffi du opplever mange eventyr i en verden som er mulig på en og godteri alene i sentrum. Før lang tid, finner du deg selv i spillet Candy Crush Saga med rette, fordi gameplay og kontroller er kunnskapsrike raskt. Disse broket godteri du trenger for å arrangere slik at en gruppe på minst tre same-fargede godteri produsert på den klare feltet. Du vil gjøre dette, Candies forsvinne fra brettet og nye slip. I match-3-spill Candy Crush Saga sendte du prøver mulig tømme feltet.

oppgaver med godteri og søte vinne utfordringer

Så du kan gjøre det om og om igjen for å bryte rekorden din og fløte av flere og flere poeng. Du spiller deg gjennom utallige sakkarin nivåer hvor du gjentatte ganger back-kalori mat og herschiebst og værer henne på best. Etter hvert som spillet utvikler seg fri Facebook og mobilspill Candy Crush Saga låse elementene deg gratis. Herunder for eksempel økte og amuletter, som er en stor hjelp i spesielt vanskelige utfordringer.

Candy crush går overalt

Candy Crush Saga du zockst eksempel på Windows Phone, iOS eller Android-enhet, men også på Facebook. Det gjør du helst å sammenligne poengsummen din med vennene dine. Hvis du gjør det riktig og den sanne deg "Candy Crush Saga"-Profi mauserst, la deg hyggelige spillere mister bak deg. I dette mobilspillet er ikke bare et godt øye er nødvendig, men også raske fingre. Jo raskere du mestrer de forskjellige nivåene, jo raskere poengsummen din øker - logisk.

Slik fjerner du: Enten på PC eller på smarttelefonen, Motley søtsaker som du værer henne litt etter litt, ikke etterlatt seg noen kalorier!