Kort snacking: Paradise Bay


Velkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.

Det er som om jeg hadde landet på en tropisk øy: Hvor som helst eksotiske dyr og palmetrær, glade mennesker på BBQ, drikke i hånden, selvfølgelig, pent innredet med en cocktail paraply. Og en nydelig havet rett utenfor døren! I tillegg lubben varmt, tørt vær i det virkelige liv også bidra til stemningen. Men som så ofte i å bygge spill av denne typen, er den feriefølelsen over raskt.

Løp til skilpadde!

Fordi så snart jeg kom i det tropiske paradiset gir meg en fin dame som heter Keani med første oppgavene. Jeg skal endre sin virksomhet til en kanonsuksess. Spesielt må jeg bevise meg selv som en handels mester. Bare produkter som jeg noen gang kan operere kommersielt mangler. For en overraskelse ...

Animal hjelpere på jobb.

Og det kommer, som det må: For jevn drift, er jeg ansvarlig. Blant de ettertraktede elementer på øya inkluderer tau, tekstiler, grillet, juice og mye mer. Elementer som ikke vokser på trær, blir det raskt klart. Og så jeg prøver så ofte skjer når en bonde: Jeg anlegg som bomull og bambus og la søte dyr slit for meg og produsere fiskegarn eller ryggsekker. Mens føflekken så stapper jernmalm i ryggsekken hans, jeg spenne til morsomme, ansatt av meg skilpadde fiskegarn slik at de fanger sjømat for meg, som til slutt tilberedt på grillen og solgt til sultne gjester. Eller så ser også produksjonsprosessene for de gjenværende planteprodukter - alt er behandlet av hardt arbeidende, dyre hjelpere.

En privat øy paradis med masse sjarm

En del av øya - før vi har låst opp alle områder er sannsynlig å passere en masse tid.

Mange nye Paradise Bay, men ikke tilby meg. Blandingen av gården og bygging simulering spillet kan visuelt, men alltid imponerende. Dette er hovedsakelig på grunn av den fancy presentasjon: Fargerik tropiske prakt møter søte animasjoner gjøre handlingen synes live. En touch her, en her og alt beveger seg. Det er gøy å ta en nærmere titt på landskapet. Nå og da også nye karakterer dukker opp, som alle har til å fortelle sin egen historie, og jeg alltid kjøpe fra min egenproduserte ting. Tricky er bare når lagringskapasiteten blir stadig knappe - minst så er det på tide å tilby mine varer i Wesleys eksport butikk. Et fint alternativ for å bli kvitt overskudd og høste penger til nye produksjonsbygg, dekorasjoner og mer.

Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.Last ned app nåVelkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.

Ingen fersk attraksjon, men definitivt verdt en titt

Gitt, jeg ville ikke ha rømt hvis jeg hadde iOS spillet Paradise Bay ikke spilt. For fans av bygging og gården simuleringer, den free-to-play mobile spillet tilbyr King (Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga) minst frisk for øyet - og en enkel, intuitive kontroller.

Utsikten over den enorme øyparadis tyder på at det andre pirat skatter er skjult, ikke bare, men senere også mange nye funksjoner vil bli låst opp: Blant annet venter en mystisk hule, en basar eller Robben huset venter på å bli utforsket av meg. Dessverre, til lengre venter til neste høst eller gjennomføring av en bygning er ikke mangler - selv i min korte tester. Det er synd, men kjedsomhet likevel som snart ikke.

snacking kort? Hva betyr dette? Her forklarer vi det til deg.