frigjørere


Du legemlig gratis strategispill frigjørere en hærfører under andre verdenskrig og kampen mot den tyske Wehrmacht.

Din eventyr i gratis krigsspill frigjørere starter i 1944, ett år før slutten av andre verdenskrig, den tysk-okkuperte Frankrike. Normandie er målet for de allierte, og du skal støtte dem i deres kamp. Du spør en hær av ulike enheter sammen med fotsoldater, stridsvogner, skip og fly, og ta tak i fiendens tropper. Dersom du har frigjort landet av tropper av nasjonalsosialister, kommer du tilbake til basen din tilbake og forberede deg for neste angrep, fordi jobben er i nettleseren spillet er å presse tilbake tyskerne og tvinge hæren til å overgi seg. Du reiser i frigjørere ikke bare til Frankrike, men også til Ungarn, Spania, Russland og mange andre land. Du tenker på en hensiktsmessig strategi for enhver situasjon for å være alltid vokst din fiende.

I basen din bygger du i frigjørere viktige produksjons bygninger og forsvar. Du legger frem flere krigsmaskiner og gjør fra andre soldater. Med penger og materialer du forbedre bygninger og verstärkst hæren din.

Slå deg sammen med andre spillere i frigjørere!

Du velger den rette for ditt formål i frigjørere fra en liste over ulike sjefer. Blant dem er mange kjente fjes, som Eisenhower, Churchill og selv skuespiller Marlene Dietrich. Hver av dem har en annen spesialitet og støtter andre deler av troppene dine. Noen sjefer til å lede enheter med maskingevær, andre føre til tank mannskap og andre ta seg av luftforsvar. Ved du avanserer i nivåer, låser du gradvis andre generaler gratis.

Du er ikke kalt inn frigjørere på egen hånd, og har mulighet til å alliere seg med andre spillere. Du støtter medlemmene av alliansen, dele med dem ressurser og stå dem i skjebnesvangre kamper til side. Til gjengjeld er de også spare deg for å hjelpe.