Forge of Empires


Erfaring og styre fremveksten av en sivilisasjon - i Forge of Empires du lede folk i oppgjøret av menneskets historie.

i Forge of Empires du lede folket i oppgjøret av menneskets historie. Du starter med et lite område i midten av steinalderen. Men det er fortsatt mangel på alternativer som du vil at landet en blomstrende metropol kan slå. Men det forandrer seg med hvert år som du i strategispill Forge of Empires gratis unlock. I alle æra oppdager du nye utbygginger som ditt folk, spesielt utvidelse av bosetning forveien du bit for bit. Ny teknologi, mer slagkraftige enheter og nyttige og flotte bygninger er alltid velkomne.

Forskning spiller en spesiell rolle i Forge of Empires. For at du trenger såkalte smi punkter, du investerer ikke bare i forskning, men også i legendariske bygninger. Innen du få mer og mer makt og erobre nye provinser -. Enten ved å bekjempe eller diplomati alene bestemmer deg verdifulle varer, garanterer deg enten ved dyktig skuespiller, eller du lar våpen av hæren din tale.

Reise gjennom tid: fra steinalderen til fremtiden

Periodene i Forge av Empires rik fra steinalderen til en fjern fremtid av menneskeheten. For ulike aldersgrupper i Forge of Empires spill operatører InnoGames har utviklet egnede boliger, produksjonsanlegg, militære bygninger og dekorasjoner.

Forge of Empires

Du bygger et oppgjør i henhold til dine ideer.

Oppgaven i alle aldre er å utvide ens feltet for å holde befolkningen fornøyd. Følgende alder vil du gå gjennom når du spiller Forge of Empires:

  • steinalderen: Lær steinalder jegere og samlere kjenner og bygge din veldig liten landsby og på. Forskningen foregår her i stammesamfunn som allerede er klar du starter spillet. The Stone Age er først og fremst brukes som en introduksjon til spillet, bør du tre første konsulenter settes opp som vil lede deg gjennom opplæringen. Utvidelsen av hytter, jakt hytter og noen dekorasjoner til landsbyen din, vil du lære hvordan du gjør i Forge of Empires fremgang.
Forge of Empires

steinalderen

  • Bronse og jernalderI bronsealderen er du flere konsulenter enn før til siden. Du får oppdrag fra rådgivere, vil bli belønnet for sin oppfyllelse deg. Nye bygninger for bronsealderen du låser opp gjennom forskning. Din befolkningen er nå ikke lenger med det blotte jakt og sanking innhold du ønsker å bli underholdt, til å leve ut sin tro og leve i mer komfortable hjem. Bygg Teater og selv den legendariske Babels tårn for å gjøre befolkningen glad og for å gå til neste år. Byggingen av jernalderen ligne særlig den romerske antikken.
Forge of Empires

bronsealderen

  • Tidlig, høy og senmiddelalderenForge of Empires sterk inspirert av den europeiske middelalderen, gir i perioder av middelalderen bygning som Marienkirche og Notre Dame. Den begynnende urbanisering og høy innvandring priser sikre at befolkningen vokser. Kultur er mindre viktig i disse periodene, men det er mange måter å styrke hæren din.
Forge of Empires

middelalderen

  • Colonial og industrialisering: På innsjøen og nye territorier - som ønsker å bli erobret, selvfølgelig. Tobakk og kaffeproduksjon, men urmakere og parfyme destillerier drive din handel. Men kjemper kraften i riket må styrkes, fordi som du bør se andre kolonier snaffle? Heldigvis finnes det nå krutt, slik at du er bedre enn dine fiender. Fra industrialiseringen av dere er en ny verdenskartet tilgjengelig. Fabrikker og industrielle produksjonsprosesser forenkle din voksende befolkning liv.
Forge of Empires

industrialisering

  • Århundreskiftet, modernisme og postmodernismeDin imperium vokser og vokser - det må vel beregnes. En god byplanlegging blir stadig viktigere nå, veiene er en viktig del av dine byer og bygninger må være godt koblet. Kultur og teknologi blir viktigere, din befolkningen ønsker biler og et omfattende transportnett. Folk er også ute etter underholdning, enten Zoo, Music Festival, restaurant eller leketøy fabrikk - det er mange måter å holde befolkningen fornøyd.
Forge of Empires

moderne

  • dagDet var en lang vei, men nå vil du føle deg hjemme. I dag, teknologi og vitenskap blir stadig viktigere. Med kjøpesentre befriedigst du forbrukernes ønsker av ditt folk og lar dem deretter i en Zen hage kan slappe av.
Forge of Empires

dag

  • I morgen, fremtiden og fremtiden Arktis: Robot, kunstig produsert mat, og laservåpen - velkommen til fremtiden! Din befolkning stoler mer og mer på det praktiske av teknologi. En bit av naturen kan du tilby dem i form av parker og trehytte hotellet. Men lang forfallen Ice Age bringer deg en gang. Nå må du husvogner og nye energikilder for å overleve kulden.

Forge of Empires er gratis jevnlig oppdatert og får ofte store oppdateringer. Dette betyr at noe kan endre på tidene over tid. Dette øker den langsiktige motivasjon og sørger for at du kan oppdage noe nytt igjen og igjen.

Forge of Empires

Arctic fremtiden

Fredelig forhandler eller tyranniske erobrerne?

Å komme videre i new age, trenger du nye områder. Dette kan du fredelig vinner med diplomati eller du marsjere med hæren i området en av ditt valg. Hvis du velger den stridslystne måten, du virkelig trenger å bygge i hver epoke, mange militære bygninger. Bevis dine lederegenskaper og vise andre herskere, hva du har. I Forge of Empires du stå før utallige kamper, hvor du zurückgreifst på spesielle evnene dine tropper og bruker situasjonen rundt til din fordel. Under kampen kan du sendt frem og tilbake, slik at du ikke fienden er i beste fall for nær slagmarken troppene dine.

Forge of Empires

Forskningen treet

Den slugfest med andre spillere er også mulig i denne free-to-play strategi tittelen. I PvP duellierst du deg med en motstander og prøve å score med taktiske ferdigheter. selv Guild Wars i store grupper er mulig. Hvis du velger fredens vei, slå deg selv bedre en guild som kan beskytte deg i tilfelle mulige angrep av andre spillere. Den store, vennlige samfunnet er du sikkert til side.

Forge of Empires

Ta på dine fiender!

du kan Forge of Empires spille gratis på nettet og må bare din nettleser og en Internett-tilkobling. En nedlasting er ikke nødvendig. Eller du må få app for iPad eller Android-enhet. Forresten Forge of Empires har vunnet flere priser, blant annet prisen for "beste tyske nettspill" og "Best Strategi spill" i kategorien Massive Multiplayer Online.