Forge of Empires: tutorial oppdrag på “Legendary bygninger”En kort serie med oppdrag å forklare nykommere i Forge of Empires fremtiden "legendariske bygninger" nivå opp.

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires du nå kan ikke sies at det ikke ville nybegynner-vennlig. Men, i henhold til Hamburg utvikler og utgiver InnoGames var det ganske mange spillelementer som ikke alle forstår fra starten i sin fulle helhet. Nøyaktig ønsker å forbedre laget fra Nord-Tyskland og det første byggeplassen, som har satt seg er "Legendary bygninger". 

På Beta servere Forge of Empires InnoGames har lansert et nytt oppdrag serie å forklare nybegynnere hvordan å samle inn gratis strategispill skissene og nivå opp de "Legendary bygninger". Ordren kjeden er ganske kort, og vil ramme deg, logisk, i den tidlige fasen av spillet. Avanserte spillere kan ikke merke en ingenting. Hvem har lenge igjen i tech treet midt jernalder bak, vil ikke være i stand til å spille de nye oppdragene.

Hvis vi fortelle deg at nykommere er oppnådd i løpet av denne søken tråd med orakelet i Delfi en ny "Legendary bygning," er du neppe likte det faktum at du ikke kan få dette objektet, bør du Forge of Empires spille for noen tid. Men InnoGames hevder at bygningen skjønt, er nyttig for spillere som er i jernalderen, men andre steder også, har en verdi. Derfor må det neppe føle deg snytt når du ikke lenger kan bringe deg til din by koret i antikkens Hellas. 

Forge of Empires - Oracle of Delphi

Godt kjent fra gresk mytologi: Oracle of Delphi.

Som ofte sant: Når dette innovasjon vil finne sin vei inn på live-servere Forge of Empires er ikke kjent. Det er å anta at en så liten søken linje må testes for uker neppe før InnoGames kan offisielt publisert.

Kilde: InnoGames