Clash of Kings: Nye funksjoner for allianserGoogle Play Store kan bli funnet i noen timer, en ny versjon av Clash of Kings, som er spesielt interessant når du er på veien sammen med alliansens strategi spill. Den nylig introduserte endringene er knyttet primært i grupper spillere.

Sagbruk, jerngruve eller Mithrilmine

Fra nå av kan du byttet Alliance festningene utløses automatisk når du spiller Clash of Kings med en Android-enhet. Selvfølgelig bør du likevel oppfyller vilkårene for leken, så for eksempel, være medlem av alliansen. Deretter opp til fem per festninger Alliansen er i den. Et stort løft for militære operasjoner! I tillegg har du tilgang til mer alliansebygging. Husk at du bestemmer deg på et tilbygg så enten sagbruk, jerngruve eller Mithrilmine. Nemlig, kan det være bare en alliansebygging ressurser samtidig.

Workshop for iPad og iPhone

Spiller du Clash of Kings på iPhone eller iPad, må du vente deg litt lengre tid før du kan dra nytte av allianse funksjoner. For dette, vil du finne verkstedet i strategispill i går. The Trave selgere kommer nå med hver dag i slottet. Og snakker daglig: I vertshuset har du lov til deg fra nå av, hver dag en belønning hakke. Mengden av belønningen avhenger av hvor godt du slå henne, og i de respektive oppdrag å høster poeng.

Kilder: App Store, Facebook-side og forum av spillet